Dado Glišić: Aleksandra, sram te bilo!

 
  • 2

Revoltiran koleginicinom izjavom da Željko Joksimović može da peva na "Evrosongu" za penzionere, banjačučki pevač "odvezao jezik"

Revoltiran izjavom pevačice Aleksandre Radović, da Željko Joksimović može da nastupi na Evroviziji “za penzionere”, oglasio se i njegov kolega Dado Glišić.

- Poslušajte samo ovu zavidnu ”gospođu”… Moje mišljenje je, nadam se da će se mnogi složiti, da je zavidna, a nekada je bila presrećna da peva prateće vokale meni i ostalim kolegama, a sad onako nadmena prolazi pored mene i ostalih kolega i okreće glavu od nas. Ne znam u čemu je njen problem i koje komplekse vuče, ali očigledno da ima problem sa svojim egom – kaže na početku Dado.

- Konačno, vidi se pravo lice dotične gospođe, za vas koji niste znali da pesme koje peva, nisu njene već Aleksandre Milutinović i Gorana Kovačića, koje poštujem i cenim. A ona se samo krije i folira ovaj naš napaćeni narod iza njihovog autorskog rada i našla je da pljune po čoveku kojeg izuzetno poštujem i cenim i koji je autor svojih pesama i vlasnik mnogih hitova, za razliku od nje, koja je samo izvođač tuđih pesama i emocija (sramno i nisko ‘gospođo’).

Sledeći put kada bude htela da uzme kolege u usta i to one, koji imaju zavidnu karijeru, neka se zapita gde je ona stigla sa svojom muzikom i koliko je omiljena kod nacije posle izjave o Željku Joksimoviću.

Pevač je, kako kaže, vrlo teško doživeo verbalni napad na Joksimovića.

- Do sada sam ćutao i dozvoljavao mnogima da pričaju o ljudima, ali neću dozvoliti da pričaju o kvalitetu loše i posebno o ljudima koji su moji veliki prijatelji i saradnici. Dotičnoj poručujem bolje da se potrudi da uradi nešto kvalitetno i da nastavi da gradi put u Hrvatskoj, pošto očito njena muzika ne može da prođe u Srbiji, a to govori dosta o njenom radu. Za moj rad ne mora da se brine, dovoljno govori podatak da je moj album “Sto bespuća” i danas slušan i da su pesme ostale za sva vremena. Dovoljno govori i podatak da je moja nova pesma “Neponovljiva” za mesec dana oborila rekord slušanosti što se ne može reći za njen poslednji album i što su mi veliki Toše Proeski i Željko Joksimović ukazali poverenje da pevam kao gost na njihovom koncertu, a to nije naivna stvar. Tada možete da kažete da idete pravim putem, jer kolege vole i poštuju vaš rad – zaključio je Dado Glišić.

 

Izvor: Scandal/ Foto: Scandal

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cupricanka_

    30. januar 2012 | 13:44

    @TelegrafNEWS A ko je Dado Glisic? Ja prvi put cujem za njega! BItno da se uvukao Lanetu u du*e

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA