JELENA KOSTOV: Dačiću mogu da zahvalim za karijeru!

 
  • 4

"Postigla sam sve zahvaljujući svom radu, a jedino mogu da se zahvalim premijeru, koji me stalno zove da pevam na proslavama", rekla je zvezda "Granda"

Mlada zvezda "Granda" Jelena Kostov izjavila je u emisiji "Skandalozno" na TV "Hepi" da velike zasluge za njen uspeh ima premijer i ministar policije Ivica Dačić, koji je stalno zove da peva na proslavama koje on organizuje!

- Postigla sam sve zahvaljujući svom radu, a jedino mogu da se zahvalim Ivici Dačiću, koji me stalno zove da pevam na proslavama - rekla je Jelena, a jedan od njenih prijatelja kaže da je Dačić ceni jer odlično peva i zna sve pesme koje on voli.

- Jelena redovno nastupa na slavljima koje premijer organizuje, što joj dobro dođe ne samo zbog zarade, već i zbog prestiža. Jer, nije mala stvar pevati za jednog od najuticajnijih ljudi u zemlji, koji pritom odlično poznaje muziku - otkriva sagovornik lista "Alo".

Na taj način, Jelena zahvaljujući ministru policije ima obezbeđene "tezge", a zanimljivo je i da Jelenin dečko radi u MUP-u kao pripadnik Žandarmerije.

Da podsetimo, svojevremeno se pričalo da je pevačica bila u ljubavnoj vezi sa biznismenom Radosavom Savatijevićem Kenetom, sa kojim se razišla dok je on boravio u zatvoru zbog afere "Kolubara“.

(Telegraf.rs/Alo/Foto:Fejsbuk)

Video: Vlade Divac zapevao Čolin hit: Ludilo na venčanju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mica

    26. decembar 2012 | 16:28

    Blabla on mi je ujak, slava je bila u pitanju ;-) maloletna sam prema tome rano mi je za takve stvari

  • mica

    26. decembar 2012 | 11:03

    Bila je sa Kenom, ja sam licno bila prisutna kada je bila kod njega kuci!! Tako da gospodjica moze slobodno da prestane da glumi nevinasce!

  • blabla

    26. decembar 2012 | 12:40

    Mico, Mico!! A sta si ti tamo radila!? Nije lepo klevetati konkurenciju! :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA