UVOD U POMIRENJE: Seve i Milan zajedno slave Božić?

 
  • 1

"Severina je iz Zagreba otišla u Split da proslavi Božić s majkom i porodicom i o tome je obavestila Milana. Rekla mu je da, ukoliko želi, može da dođe i vidi sina za najveći praznik. Milan je to jedva dočekao i zaputio se svojim avionom u Split kako bi dodatno omekšao Severinu u nadi da će ponovo biti zajedno", rekao je dobroobavešteni izvor

Milan Popović sinoć je odleteo u Split da bi proveo vreme sa sinom Aleksandrom i bivšom verenicom Severinom Vučković. Kako prenosi "Kurir", sprski biznismen nije želeo da propusti prvi Božić sa svojim naslednikom. S druge strane, ovaj praznični susret će ujedno predstavljati  i veliko pomirenje sa Severinom, s kojom je Popović prekinuo emotivnu vezu u avgustu ove godine.

- Severina je iz Zagreba otišla u Split da proslavi Božić s majkom i porodicom i o tome je obavestila Milana. Rekla mu je da, ukoliko želi, može da dođe i vidi sina za najveći praznik. Milan je to jedva dočekao i zaputio se svojim avionom u Split kako bi dodatno omekšao Severinu u nadi da će ponovo biti zajedno - rekao je dobro obavešteni izvor "Kurira".

Navodno, Severina još nije oprostila Popoviću, ali je na dobrom putu da to učini. Kako tvrde upućeni u ovu situaciju, pevačica je već popustila i samo je pitanje trenutka kada će se pomiriti.

Da podsetimo, srpski kralj bakra u intervjuu za "B92" istakao je da je ubeđen da će mu se ona vratiti i da će mu roditi još dece.

(Telegraf.rs / izvor: Kurir / foto: M. Đorđević)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA