SEVE: Lepo je što Milan želi da se pomirimo!

 
  • 1

Milan Popović izjavio je da je pevačica njegova jedina ljubav i da će uraditi sve da se pomire, Seve je uz osmeh pohvalila Milanovu iskrenost

Izgleda da ljubavna priča Severine Vučković i Milana Popovića ipak nije definitivno završena. Nakon što je Popović otvorio dušu i izjavio da je hrvatska pevačica njegova jedina ljubav, kao i da je ubeđen u to da će se njih dvoje pomiriti, ni Seve nije ostala ravnodušna, pa je pohvalila Milanovu iskrenost.

- Lepo je što se čovek trudi - uz osmeh je Severina odgovorila na molbu novinara TV Nova da prokomentariše silne pohvale koje je o njoj izrekao bivši verenik.

Da podsetimo, nakon što su njih dvoje raskinuli veridbu, nedavno su se u Beogradu prvi put sreli i tada je Popović video sina Aleksandra posle više od tri meseca. Ubrzo su krenule i glasine o mogućem pomirenju, a da li će se te priče i obistiniti, naročito nakon Severininih izjava o Milanu, videćemo uskoro.

(Telegraf.rs / 24sata.hr / Foto: B92 / Milan Popović)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Al-Qaeda

    23. decembar 2012 | 01:00

    Strategija Croatie preko 007 bondice je uspjela. ..porobljavanje srba preko najstarijeg zanata?...pa nemojte posle, kuku nama. ..ajme ca'sta ovo bi???%...a on kaze da nema nista sa cirilicom. ...samo da bi jos jednom....mmm:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA