SEKSI VODITELJKA PINKA: Marija Egelja u bikini izdanju (FOTO-GALERIJA)

 
  • 2

Vrele fotke zgodne prezenterke vremenske prognoze "Pinka" učiniće vam sigurno ove snežne prolećne dane mnogo toplijim

Ako vam se ikad desilo da pokisnete, da vam vetar pokvari frizuru ili vas iznenadi sneg usred proleća, znajte da je isključivi "krivac" za sve vaše muke - Marija Egelja. Sam pogled na prelepu prezenterku "Pinkove" vremenske prognoze izaziva nevreme, a pogled na galeriju njenih letnjih fotografija učiniće vam sigurno ove poslednje zimske dane mnogo toplijim.

Za sve one koji ne gledaju Marijinu prognozu samo zbog želje da ne pokisnu i pobede vetar, evo nekoliko detalja iz njene biografije: rođena je 2. 7. 1990. u Beogradu, u horoskopskom znaku Raka. Sa 15 godina je počela da vodi dečju emisiju na "Pink kidsu", a od 2008. radi kao prezenter vremenske prognoze u Nacionalnom dnevniku i Jutarnjem programu "Pinka".

Marija nije samo lepa, već i veoma stručna. Student je novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Pored voditeljskog posla, već 10 godina je aktivan član Kulturno-umetničkog društva "Lazar Hrebeljanović". Radila je kao model u muzičkim spotovima, reklamama, modnim revijama. Životni moto joj je: budi uvek vedar, pozitivan, otvoren, nasmejan, otvoren za život.

(Telegraf.rs / Foto: Facebook)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubica

    29. januar 2015 | 07:17

    Molim vas dali ova osoba zna srpski da kaze kolika je temperatura, mi nemamo podeljak koliko ja mislim vec stepen to je toliko ruzno!

  • šiki

    20. januar 2015 | 10:16

    Stvarno lepa devojka!!Za pohvalu što je prestala da klima glavom kada priča!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA