PREMIJERA: Goca Tržan predstavila pesmu "Ljubav i ja da se pomirimo"! (FOTO)

 
  • 0

Pored nove numere, Goca Tržan je u prenunom "Teatru" otpevala stare hitove "Stoperka", "Zagrli", "Haljina" i ostale

Pop pevačica Goca Tržan nastupila je u prepunom klubu "Teatro" i tom prilikom promovisala svoju novu pesmu "Ljubav i ja da se pomirimo“. U lepršavoj roze haljini, vidno raspoložena, Goca već prvim taktom podigla na noge ceo klub, a sudeći po reakcijama prisutnih gostiju, svakako nas očekuje još jedan hit kada je ova pevačica u pitanju. Ona je ovom prilikom otkrila da će početkom sledeće godine uraditi i spot za novi singl.

Popularna pevačica je izvela i neke od svojih starijih hitova poput "Stoperka", "Zagrli", "Haljina", kao i neke hitove svoje stare grupe "Tap 011". Ono što je posebno diglo na noge mnogobrojne goste kluba "Teatro" bili su Gocini najnoviji hitovi poput pesama "Strašilo", "Ljubav, ti i ja", "Srećo nečija", "Volim do kraja" i mnogi drugi.

Nakon Gocinog energičnog nastupa, sve prisutne u klubu zabavljali su Milena Ćeranić, Nemanja Radonjić i Igor Terzija do ranih jutarnjih sati, koji su učinili još jedno veče nezaboravnim u klubu "Teatro".

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA