OD "OČE NAŠ" DO HOLIVUDA: Srbin pleše sa Dženet Džekson i Ledi Gagom (FOTO)

 
  • 2

- Baba slavi Svetog Jovana, a tetka Aranđelovdan. Obožavam babinu supu i sarmu, a služba za Božić u Crkvi Svetog Save mi je uvek dirljiva. Ponosan sam na to što sam Srbin, volim istoriju naše zemlje i koliko se naš narod trudi da nešto postigne - kaže britanski plesač i pevač srpskog porekla Džejms Graovac Kolins

Džejms Graovac Kolins je britanski plesač i pevač srpskog porekla, koji je do sada sarađivao sa čuvenim pevačicama Dženet Džekson, Ledi Gagom, Kajli Minog i Rijanom, a zatim je rešio da se proslavi kao član sastava "MITSOTU", s kojim je nastupao u popularnom šou-programu "Iks faktor" i oduševio publiku i žiri.

Iako je rođen i odrastao u Londonu, Džejms je kršten u crkvi Svetog Save u Ladbrok Grouvu i održava kontakte sa svojom srpskom rodbinom, a najviše voli porodična okupljanja kod babe i tetke.

- Uvek se unapred radujem kad imamo neko porodično slavlje. Baba slavi Svetog Jovana, a tetka Aranđelovdan. Obožavam babinu supu i sarmu, a služba za Božić u crkvi Svetog Save mi je uvek dirljiva. Ponosan sam na to što sam Srbin, volim istoriju naše zemlje i koliko se naš narod trudi da nešto postigne - izjavio je talentovani umetnik za magazin britanskih Srba "Britić".

Baka Milica ga je učila "Oče naš" i dečje pesmice, pa je Džejms rano došao u dodir sa muzikom i narodnom tradicijom, dok ga je tetka Sava učila prvim plesnim koracima, i tome kako se igra kolo. Taj ples u početku ga je zasmejavao, ali se onda ispostavilo da će svoju energiju preusmeriti upravo na igranje, te se već sa sedam godina upisao u plesnu školu.

Njegov san da postane plesač ostvario se posle nekoliko godina upornog vežbanja i rada, a karijera mu je krenula uzlaznom putanjom od trenutka kada je dobio priliku da zapleše u američkom šou-programu "Dirty Dancing", što mu je otvorilo vrata svetskog šou-biznisa.

- Imao sam sreće što sam radio sa nekima od najboljih umetnika današnjice. Čast mi je što sam igrao uz Dženet Džekson na njenoj svetskoj turneji "Up Close and Personal" i u emisiji "Američki idol". Plesao sam sa Ledi Gagom u njenom spotu za pesmu "Alejandro", kao i sa Rijanom, Nikol Šerzinger, Kajli Minog i mnogim drugim. Mislim da sve to dugujem mom dedi Vasi, mom anđelu čuvaru, koji me uvek čuva i pruža mi podršku da nastavim dalje - ponosno je izjavio talentovani umetnik.

(M. S. / Izvor: Blic)

 

 

Video: Tea na binu izvela pevača o kom je brujala Srbija: "Zbog tebe živim..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA