OGNJEN AMIDŽIĆ: Spreman sam za Džej Lo!

 
  • 2

"O njoj inače znam sve, a kada se pre pola godine pojavila inicijativa da upravo ja radim intervju sa njom, ponovo sam prevrnuo sve podatke koji o njoj postoje", kaže voditelj televizije "Pink"

Novinar televizije "Pink", koja ima ekskluzivno pravo intervjua sa pop divom Dženifer Lopez, Ognjen Amidžić kaže da je potpuno spreman za ovaj podvig. On put Istanbula kreće sutra, a osim pitanja za latino zvezdu spremio je i plesnu koreografiju.

- O njoj inače znam sve, a kada se pre pola godina pojavila inicijativa da upravo ja radim intervju sa njom, ponovo sam prevrnuo sve podatke koji o njoj postoje. Potpuno sam spreman. Uvežbavam engleski i samo ostaje da vidimo u kom pravcu će teći taj razgovor - rekao je Amidžić.

Voditelj ka Istanbulu kreće sutra, a na konferenciji, na kojoj su se okupile brojne njegove kolege, Amidžić je poručio da je za Džej Lo spremio i neka iznenađenja.

- Spremio sam i koreografiju, ako bude bilo vremena da je pogleda, videćemo - šaljivo je rekao voditelj.

Organizatori koncerta kažu da je u Beogradu sve spremno za koncert pop dive i sa ponosom ističu da je "Kombank Arena" rasprodata do poslednjeg mesta.

Koktelu u je prisustvovao i bivši Severinin verenik Milan Popović, koji je inače vlasnik kafea "Moda", gde se i održala manifestacija.

(M. S.)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA