LUDNICA U LONDONU: Tinejdžerke padale u nesvest čekajući sestre Kardašijan! (FOTO) (VIDEO)

 
  • 3

Više od 10.000 fanova je želelo da se upozna sa poznatim starletama, a tri tinejdžerke su završile u bolnici zbog povreda koje su zadobile u ogromnoj gužvi

POMAMA ZA STARLETAMA! Verovali ili ne, u subotu je u Londonu više od 10.000 fanova, uglavnom tinejdžerki, ispred tržnog centra "Vestfild" čekalo sestre Kardašijan da se pojave i predstave svoju modnu kolekciju, a gužva je bila tolika da su devojke padale u nesvest od malaksalosti, a i policija je morala da interveniše kada su počele čarke u nervoznoj masi!

A samo 500 srećnika imalo je priliku da upozna sestre ako se pojavi na vreme i dobije ekskluzivnu narukvicu za ulazak u prodavnicu. Kim, Kortni i Kloi Kardašijan su došle, nasmešile se kamerama, slikale se sa fanovima i odletele, a starlete su zatim oduševljene prijemom, na društvene mreže postavile slike gužve i redova pred radnjom.

Londonska policija saopštila je da su tri tinejdžerke morale da budu zbrinute u bolnici zbog povreda zadobijenih tokom ovog događaja.

(Telegraf.rs/Mondo/Foto: Tviter)

Video: JK "bengala" u Kraljevu! Ceo grad se okupio zbog nje, brutalni kadrovi iz visine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA