Indira: Ne pada mi na pamet da učim francuski

 
  • 0

Nedavno sam u Parizu pevala u dvorani ''Bataklan'',u kojoj su nastupali Princ, Elton Džon i mnogi drugi, i to govori više od reči, hvali se pevačica

Posle velike medijske pompe koja se podigla nakon što je Indira Radić na ''svom francuskom'' otpevala pesmu ''Marija'', pevačica kaže kako nema ambiciju da savlada najromantičniji jezik na svetu.

- Tek sada nemam želju da naučim francuski. Zašto bih imala kada sam Francusku proždrnula i bez znanja francuskog jezika - kaže Indira za ''Puls''.

Pevačica naglašava kako je njen nedavni koncert u Parizu prošao i bolje nego što je ona očekivala.

- U Parizu je bilo fantastično. Pevala sam u dvorani ''Bataklan'', u kojoj su nastupali Princ, Elton Džon i mnogi drugi, i ta činjenica govori više od hiljadu reči. Verujem da je pesma ''Marija'' bila povod da ljudi dođu na koncert, ali naravno da ta pesma nije bila glavni hit - hvali se pevačica.

Na pitanje novinara da li planira još neki duet na stranom jeziku, Indira je odgovorila u svom šaljivom stilu.

- Šta reći, a ne zaplakati?(Smeh). Čekajte prvo da završimo ono što smo počeli, tj. da ''Marija'' ugleda svetlost dana u Francuskoj, a zatim ćemo videti - zaključila je Indira za ''Puls''.

Inače, posetioci jednog portala nedavno su Indiru proglasili za osobu koja ima najviše šanse da uspe u inostranstvu, na čemu im se ona od srca zahvalila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA