PRAVAC TURSKA: Ognjen Amidžić intervjuiše Džej Lo u Istanbulu!

 
  • 3

Popularni voditelj razgovoraće sa latino divom pred njen koncert u istanbulskoj "Ulker areni"

NIŠTA OD INTERVJUA U BEOGRADU! Ognjen Amidžić, koji je dobio ekskluzivno pravo da intervjuiše Dženifer Lopez, "ugostiće" latino divu u Istanbulu. Popularni voditelj sledeće nedelje odlazi u ovu zemlju, gde će razgovarati sa Džej Lo pred njen koncert u tamošnjoj "Ulker areni".

- Ognjen će voditi ekskluzivni razgovor sa Džej Lo, koja nastupa u "Kombank areni" u Beogradu, 20. novembra. Taj intervju biće jedini za medije sa Balkana, izuzev kratke najave koncerta na turskoj nacionalnoj televiziji. Ognjen će sa Dženifer razgovarati u jednom od najelitnijih restorana u Istanbulu. Intervju će biti emitovan neposredno pred njen koncert u Beogradu - rekao za "Kurir" izvor blizak produkciji "Amidži šou".

Ognjen Amidžić nije bio dostupan za komentar.

(Telegraf.rs / Kurir)

 

 

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosnjak

    9. novembar 2012 | 17:58

    Ako su svi turci karikature zasto onda srbijanke pored toliko srba lude za turcima?Onda makar obuzdajte svoje zene jer je Istanbul preplavljen njima.Uzgred nemoj se nervirat nije dobro zazdravlje

  • najprovokator

    9. novembar 2012 | 00:18

    amidzic je stvarno karikatura..liči na turčina...svi turci su karikature..bilo ih je uvek 500 na jednoga,samo tada su i hrabri,a bojali su se Karadjordja svi do jednoga..a ima i ona "turkinja se u džamiji klela da je samo svima volela"

  • bosnjak

    8. novembar 2012 | 13:03

    Srbi nek razmisle zasto Lo daje intervju u Turskoj a ne u Srbiji . Inace bi trebalo srbima zabraniti ulazak u Turskoj jer kad je da mrze i psuju prvo pomenu Tursku koja je inace druga privredna sila na svetu.Uzgred ,ko rece ovoj karikaturi Amidzicu da se bavi voditeljstvom nebi mu dao ni vc da cisti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA