NATAŠA BEKVALAC: Danilo pravi cirkus!

 
  • 3

- Ne pada mi na pamet da učestvujem u cirkusu koji Danilo pravi. Nije on ni reč rekao o meni, mnogo više je pričao o sebi - rekla je pevačica

Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović gostovao je prošle nedelje u emisiji "Balkanskom ulicom", a tom prilikom otvoreno je govorio o svom privatnom životu, ne propustivši priliku da spomene nekadašnju suprugu Natašu Bekvalac.

- Moje ćerkice su dobre devojčice. Mislim da ću sa njima moći da pričam o svemu. Jedino Hani neći moći da kažem kakva je zapravo njena mama. Nije lepo, jer im uvek pričam da su njihove mame najbolje na svetu - rekao je Ikodinović.

Pevačicu je navodno jako iznervirala ova izjava, oglasivši se odmah u medijima.

- Ne pada mi na pamet da učestvujem u cirkusu koji Danilo pravi. Nije on ni reč rekao o meni, mnogo više je pričao o sebi - rekla je Nataša Bekvalac za "Blic".

(Telegraf.rs/izvor: Blic/foto: Svet)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa stankovic

    30. oktobar 2012 | 19:50

    Draga Nato, donekle si u pravu, ali stoji cinjenica da si zapostavila majcinstvo zarad svojih uzitaka. Koje parametre koristis kao uporednicu "dobre majke" Samoodricanje i roditeljska ljubav nemaju cenu, normalno je voleti svoje dete, sve ostalo su ekstremi koji su tebi posluzili kao opravdanje. Danilo je mozda kivan, ogorcen, povredjen i normalno je da takav nema lepu rec za majku njegovog deteta. Ali ti se svesrdno trudis da potvrdis njegove tvrdnje !

  • Steva

    31. oktobar 2012 | 10:21

    Uh kako bih lizao stopala Nataši Bekvalac!

  • Milan Nish

    25. jul 2014 | 18:18

    Ja bih takodje Nataši voleo da ljubim i ližem bosa stopala i tabane ali bi pre tog čina voleo da lepa Nata malo isprlja svoje lepe tabane i da malo bosa hoda po ulici kako bih joj tabani pocrneli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA