BOGATO: Milan Popović plaća za feng šui savete 50.000 evra mesečno

 
  • 2

- Milan ne štedi novac, savetnicu plaća 50.000 evra mesečno i u potpunosti joj sve veruje - rekao je izvor blizak srpskom "kralju bakra"

Poznata stvar da je Severinin bivši verenik Milan Popović opsednut feng šuijem i da ga praktikuje u svim sferama njegovog života. Ipak, šokantan podatak je da ženi, koja ga savetuje, isplaćuje neverovatnih 50 hiljada evra na mesečnom nivou.

- Severina je ludela od njegovih feng šui pravila, koja je u prvi mah čak i sama pokušala da prihvati, ali u granicama normale. Bilo joj je razumljivo da neko napravi raspored na osnovu ovih načela, ali je sasvim sumanuto to što na osnovu istih pravi spisak obroka, pa čak i bira boju i dezen odela! Verovali ili ne, čak i kravate! – rekao je izvor blizak Milanu Popoviću, otkrivši da je srpski “kralj bakra” upravo programirao svoj emotivni-ljubavni život prema feng šuiju.

- On ne štedi novac, savetnicu plaća 50.000 evra mesečno i u potpunosti joj sve veruje. Na osnovu izvesnih proračuna Milanu je rečeno da je njegova „ovozemaljska misija da ima što više dece“. Iskreno, mnogi su ubeđeni da je upravo to razlog zbog kojeg se nije ni oženio sa Seve - kako bi nastavio svoju „misiju“.

(Telegraf.rs/Kurir)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA