DAČA: Neću moći ćerki da kažem kakva joj je majka, nije lepo!

 
  • 5

"Jedino Hani neći moći da kažem kakva je zapravo njena mama. Nije lepo, jer im uvek pričam da su njihove mame najbolje na svetu" - rekao je nekadašnji vaterpolista u emisiji "Balkanskom ulicom"

Danilo Ikodinović bio je gost u emisiji "Balkanskom ulicom", a tom prilikom je bivši reprezentativac Srbiji otvoreno govorio o svom privatnom životu.

- Pregrubo sam kažnjen u životu. Nije da nije trebalo da budem kažnjen zbog svog ponašanja, ali mislim da nije trebalo toliko. Dosta sam proživeo za svoje godine, život me je pogurao, mojom zaslugom. Smatram da u životu ne treba biti okružen negativnim i zlim ljudima, ni muškarcima ni ženama. - rekao je Danilo i nastavio da priča o svojim brakovima:

- Prvi put sam se oženio kada sam imao 25 godina, a drugi put 29, pogreši čovek. Mislim da sam tek sad zreo za pravu ljubav. Zaljubljive sam prirode. Zaljubim se brzo, ali se još brže odljubim. Bilo je perioda kada sam bio i duže zaljubljen, ali imam tu moć da mogu da te volim kao Boga, ali i da te brzo zaboravim.

Ikodinović nije propustio priliku ni da spomene svoje kćerkice Andreu i Hanu.

- Mnogo su dobre devojčice. Mislim da ću sa njima moći da pričam o svemu. Jedino Hani neći moći da kažem kakva je zapravo njena mama. Nije lepo, jer im uvek pričam da su njihove mame najbolje na svetu.

(Telegraf.rs/Puls/foto: Scandal.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NinaNa

    29. oktobar 2012 | 15:21

    Ma Ti si mi zlatan!!

  • Ja

    29. oktobar 2012 | 17:35

    Tek sad sumnjam u sve sto je izjavljivao.Seljak. Ogorceni.Kao on sad nevinasce ovom izjavom nista ruzno nije rekao o njoj. On nema nista konkretno lose o njoj da kaze, pa tim zamazanim insinuacijama uporno nagovestava nesto...a nikako da izgovori.Jer nema sta.

  • Tanja

    29. oktobar 2012 | 22:20

    Upravo joj je rekao :-) Ne razumem njegove izjave. Ili neka kaze sta ima, ako mora, ili neka cuti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA