Oliver Stoun: Obama i Klinton puše marihuanu

 
  • 0

"Čak iako nisu veliki predsednici, ovi pušači marihuane bolje rukovode zemljom", istakao je Stoun koji je nedavno podržao republikanskog kandidata Rona Pola jer se zalaže za legalizaciju droga.

Čuveni američki reditelj Oliver Stoun, čiji je triler o narko-ratu "Savages" počeo da se prikazuje u bioskopima, ne štedi reči hvale za marihuanu.

Trostruki dobitnik "Oskara", koji je na promotovnoj turneji svog novog filma, u više navrata je govorio o "travi" koju smatra delom zdravog načina života koji vodi.

Na pitanje novinara francuskog lista "Figaro" da li je svestan rizika koji kao poznata ličnost snosi zbog odbrane droga, 66-godišnji reditelj, koji inače važi za velikog ljubitelja marihuane, uzviknuo je: "To je jako zdravo!"

- Bil Klinton puši marihuanu, kao i Barak Obama. Čak iako nisu veliki predsednici, ovi pušači marihuane bolje rukovode zemljom - istakao je Stoun koji je nedavno podržao republikanskog kandidata Rona Pola jer se zalaže za legalizaciju droga.

Poznati reditelj smatra da je "rat protiv droge smešan", da je to "rat za novac, a ne rat protiv droge".

- Počeo sam da konzumiram marihuanu u Vijetnamu, gde sam služio vojsku. Svi smo bili stondirani, kao što sam pokazao u filmu ''Vod''. Dop mi je pomogao da preživim. Da zadržim ljudskost usred sveopšteg ludila - objasnio je Stoun.

(Telegraf.rs/Tanjug/foto: Tanjug)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA