Džoana Rouling: Moguć nastavak Harija Potera

 
  • 0

Autorka megabestselera o popularnom čarobnjaku, ponudila je tračak nade obožavaocima, izjavivši da bi mogla da napiše nastavak, pod uslovom da joj se ukaže "fantastična" ideja.

Britanska književnica Džoana Rouling, autorka megabestselera o Hariju Poteru, ponudila je tračak nade obožavaocima avantura mladog čarobnjaka, izjavivši da bi mogla da napiše nastavak, pod uslovom da joj se ukaže "fantastična" ideja.

- Bilo je ubistveno reći zbogom, ali što se Harija tiče, ja sam završila - istakla je u izjavi za "BBC", dodajući da bi rado napisala nastavak kada bi imala neku "baš dobru ideju".

Ma koliko uživala u pisanju Harija Potera, Roulingova ne želi da se "mehanički vrati u taj svet" i od raznih ostataka "sklepa" nastavak.

- To bi bila sprdnja za knjige koje mi toliko znače - objasnila je književnica.

Džoana Rouling, koja trenutno promoviše svoju novu knjigu za odrasle "The Casual Vacancy", priznala je da joj je pisanje romana o malom čarobnjaku ponekad bilo teško i da nije uvek bila zadovoljna rezultatom, posebno kada je reč o dve knjige za koje kaže da ih je trebalo doraditi.

"The Casual Vacancy", koji će se u prodaji naći od sutra, smatra se zagarantovanim bestselerom. Roulingova se u romanu podsmeva britanskoj srednjoj klasi, a inspiraciju je, po sopstvenom priznanju, našla u svom najbližem okruženju.

(Telgraf.rs/Tanjug)

Video: Kraj koncerta, Tea izvela majku na binu, rasplakale se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA