GALANTNO: "Il Divo" u provodu na "Fristajleru"

 
  • 0

Poznati svetski muzički kvartet odlučio da posle spektakularnog koncerta oseti čari noćnog života Beograda

Popularni svetski muzički kvartet "Il Divo", nakon feneomenalnog nastupa u Areni, odlučio je da oseti i čari noćnog života u prestonici Srbije. Grupa se nakon kratkog predaha od koncerta uputila na popularni beogradski splav „Fristajer“.

Četvoro muzičara je u jedan sat posle ponoći stiglo u klub, a u vip separeu čekao ih je prijatelj, tačnije vlasnik kompanije „Belgradeatnight“, Marko Savić, koji im je organizovao provod i više boca najskupljeg šampanjca.

- Za nešto više od pola sata napravili su ceh od 200.000 dinara, đuskali uz zvuke haus muzike, upoznali nekoliko obožavateljki i zaputili se nazad u hotel.

Iako je pristup fotografima bio zabranjen, ovekovečeni su za vreme poziranja sa devojkom iz menadžmenta kluba, nakon čega su se uputili ka izlazu.

Nakon prespavane noći, čuveni kvartet se sa ekipom od trideset ljudi uputio na doručak u u popularni novobeogradski restoran „Be Burger“, koji je zbog muzičara bio zatvoren na sat vremena. "Il Divo" se zatim uputio ka aerodromu gde su se još neko vreme,  tačnije do poletanja, družili sa fanovima.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA