ŠVARCENEGER: Bogat sam, naći ću mlađu, baš me briga za Mariju

 
  • 0

Časopis „Njuzvik“ otkrio da čuvenom „Terminatoru“ uopšte nije stalo da sačuva brak sa Marijom Šrajver, ženom sa kojom ima četvoro dece

Popularni glumac Arnold Švarceneger navodno nije želeo da spase brak sa njegovom sada već bivšom suprugom Marijom Šrajver, otkriva časopis „Njuzvik“. Zvezdi filmova „Terminator“ i „Totalni opoziv“ je bilo apsolutno svejedno šta će se desiti, čak je i verovao da će mu biti i bolje bez bračnog druga, pošto je veoma bogat.

Da podsetimo, Švarceneger je Šrajverovu, sa kojom je bio u braku 25 godina, prevario sa kućnom pomoćnicom. Samo se jednom pojavio na bračnom savetovanju.

Arnold je jednom prilikom rekao svom prijatelju da nema želju da se trudi oko svog braka.

- Mislim da se ne moram da se previše trudim oko Marije, da će sve na kraju ispasti dobro. A ako se ipak rastanemo, nema tuge, naći ću neku 20-godišnju mačku i uživati s njom – rekao je navodno Švarceneger, koji je bio šokiran što mu Marija nije oprostila preljubu.

- Sada kad vidi kako je to biti sam, nije baš presrećan. Potpuno je sam u vili u kojoj je nekad živeo sa porodicom. Oko njega su porodične fotografije, suveniri... u svemu tome podseća me na građanina Kejna – otkrio je svojevremno prijatelj blizak popularnom “Švarciju”.

(izvor:24sata.hr)

 

Video: “Hoće da nas unište!”

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA