Amidžić gledaniji od Ivana Ivanovića

 
  • 16

Emisiju "Amidži šou" gledalo je 7,71 odsto populacije, a "Veče sa Ivanom Ivanovićem" 6,69 odsto

Dugoočekivani voditeljski obračun između Ognjena Amidžića i Ivana Ivanovića završio se sinoć pobedom Amidžića, čija je emisija "Amidži šou", koja se prikazuje na TV Pink, bila gledanija od tok šou-programa "Veče sa Ivanom Ivanovićem", koji se emituje na TV Prva.

Prema podacima pres-službe "ružičaste" televizije, Amidžićeva emisija imala je prosečan rejting od 7,71 odsto (procenat ukupne populacije koja je gledala emisiju), dok je Ivanovićev rejting bio 6,69 odsto. Razlika je još veća kada se pogleda šer (učešće u ukupnom auditorijumu sa upaljenim televizorima), gde je "Amidži šou", bez obzira na to što je išao u kasnijem terminu, imao šer 25,40, a "Veče sa Ivanom Ivanovićem" 16,48 odsto.

(Telegraf.rs)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lex

    15. septembar 2012 | 18:18

    Za sve koji likuju, Ivan je u poslednje dve godine bio gledaniji od svake emisije Amidžića, pa se niko nije hvalio time. Koliko to znači Pinku vidi se po ovoj kampanji. Čestitke na rejtingu, ali voleo bih da neko izvuče prosek na kraju sezone pa da se izmeri ko je bolji. To ko je čija kopija, ni jedan ni drugi nisu izmislili ovu formu emisija, ali dovoljno je reći da je ime emisije Ami G Show (Ali G Show).

  • deset

    15. septembar 2012 | 17:03

    Koja jadna manipulacija od teksta. "“Amidži šou” bez obzira što je išao u kasnijem terminu," Pa i da je isao u 3h ujutru,share ne zavisi od termina,vec rejting. Drugo,jasno je da se Ami G slepa uz Grand Show,i da su ovo podaci za 4+ kategoriju,a ima jos dve kategorije koje Pink skoro pa nikad ne spominje.

  • vazi

    15. septembar 2012 | 18:27

    Ivan se svakog petka tuce sa Grand paradom, a mudri Amidzic je poceo kada se Ivan zavrsio, kada protiv sebe na drugim kanalima nije imao konkurenciju?! Duel je kada si jedan na jedan. Nek se sledeceg petka spusti u 9h i onda nek se hvali rezultatom ako ga bude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA