GRAND: Milici Pavlović ugašen profil na Fejsbuku! (VIDEO)

 
  • 1

Najintrigantnija zvezda Granda na Jutjubu ruši rekorde gledanosti, ali joj je profil na Fejsbuku iz nepoznatih razloga ugašen, požalila se sa drugog profila pevačica

Nastavljaju se muke mlade pevačice Milice Pavlović na društvenim mrežama! Naime, finalistkinja poslednje sezone "Zvezda Granda" obavestila je svoje fanove da su joj ugasili drugi profil na popularnoj društvenoj mreži Fejsbuk.

- Mili moji, želim da vas obavestim da mi je drugi profil ugašen, ne znam zbog kojih razloga. Svi koji budu želeli da se druže sa mnom mogu ovde stisnuti opciju "Subscribe". Bubim vas i volim - napisala je sve popularnija atraktivna Leskovčanka sa svog prvog profila na Fejsbuku.

Inače, ovo nisu prvi problemi mlade pevačice na ovoj društvenoj mreži. Nekoliko puta se ranije mučila sa lažnim profilima. Međutim, dok se muči sa "Fejsom", Milici stižu dobre vesti sa drugog popularnog sajta – Jutjub! Ovih dana je snimak njene pesme "Tango" na ovom kanalu prešao četiri miliona pregleda, što je cifra na kojoj bi joj pozavidele i mnogo veće zvezde.

(Izvor: Pulsonline)

Video: Vlade Divac zapevao Čolin hit: Ludilo na venčanju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dare

    18. avgust 2012 | 13:59

    Kakva udarna vest!!! Dronfulja je ostala bez profila! Neverovatno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA