Željko i Jovana venčali se na Maldivima!

 
  • 2

Popularni par neće praviti svadbu, već će po povratku u Srbiju prirediti veliku žurku za prijatelje

Pevač Željko Joksimović i voditeljka Jovana Janković venčali su se danas na Maldivima.

Jedan od najpopularnijih parova sa naše javne scene, otputovao je u sredu po podne sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“, letom preko Istanbula, a na čarobnim Maldivima planira da ostane desetak dana, tako da će ovo putovanje Jovani i Željku ujedno biti i medeni mesec.

Naš ovogodišnji predstavnik na „Evrosongu“ u Azerbejdžanu i atraktivna voditeljka  odlučili su da stupe u bračnu zajednicu upravo na Maldivima, njihovoj omiljenoj destinaciji, gde su do sada boravili nekoliko puta, a rešili su da to bude baš na Jovandan.  Po povratku u Srbiju, novopečeni supružnici, navodno, planiraju da organizuju veliku žurku za prijatelje.

Jovana Janković i Željko Joksimović započeli su vezu pre četiri godine, a zbližila su se na “Evrosong”, koji su 2008. godine zajedno vodili u Beogradu. Do tada, Jovana je bila u vezi sa biznismenom Aleksandrom Zeremskim, kojem je zbog Željka vratila prsten 15 dana posle veridbe.

Joksimović je zbog Jovane ostavio dugogodišnju devojku Adrianu Čortan. Pre nje bio je u vezi sa Leontinom Vukomanović, a mediji su mu pripisivali i romanse sa pevačicama Cecom Slavković i Cecom Ražnatović. Par se verio iznanada prošle zime, i dok su mnogi očekivali da objave datum venčanja, oni su šokirali estradu kada su u martu mesecu saopštili da su raskinuli samo nedelju dana nakon što su se verili. Jovana je medijima poslala obrazloženje, a on je džentlmenski rekao “O meni pišite šta želite, ali nju istavite na miru”. Posle nekoliko dana, uz čuveni “kulen-doručak” izgladili su odnos, prsten je ponovo zasijao, a jesenas su najavili i svadbu za prvu polovinu ove godine!

Jovana nam je nedavno potvrdila da će se sigurno ove godine udati za Željka, ali da sudbonosno „da“ neće izgovoriti u beloj venčanici.

(telegraf.rs/Foto: svet.rs)

 

Video: Barbari Bobak izbušili gume, doživela užas na putu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    22. januar 2012 | 12:14

    Joj, nidje si.e kod ove Jovane. Zeljko brate, mogao si i lepsu i pametniju.

  • Mile Kitić

    21. januar 2012 | 05:08

    Eto šta ti je patrijarhat.. ccccc... Pa valjda treba prvo dama .. Dakle, voditeljka Jovana Janković i pevač Željko Joksimović ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA