SKANDALOZNO: Modne agencije - paravan za prostituciju!

 
  • 7

Ivana Stanković: "Brojnim modnim agencijama je manekenstvo samo pokriće za prostituciju, a mnoge devojke koje se predstavljaju kao manekenke u stvari su klasične prostitutke"

Mnoge poznate modne agencije u Srbiji uzimaju od 300 do 350 evra devojkama obećavajući im karijeru manekenke, nakon čega im se više nikada ne jave. A ima i onih koje niču preko noći, a manekenstvo im služi samo kao paravan za prostituciju - objašnjava Ivana Stanković, jedna od najuspešnijih srpskih manekenki sa dugogodišnjom svetskom karijerom.

- Ne bih ni znala šta se sve ovde kod nas dešava da u poslednje vreme ne radim kao posrednik između devojčica koje mi se javljaju preko Fejsbuka i svetskih agencija sa kojima ih spajam. Pišu mi: "Ivana, veoma sam razočarana, moji roditelji su dali toj i toj agenciji 300 ili 350 evra za kurs manekenstva. Obećavali su mi posao u inostranstvu, kastinge, a ništa od toga nije bilo! Čim smo dali pare prestali su da nas zovu!" - priča Ivana.

Mnogo se govori o tome da ima i agencija kojima manekenstvo služi samo kao paravan za prostituciju.

- Velike poznate agencije uglavnom se baziraju na uzimanju para devojčicama za kurseve, a te koje se bave prostitucijom uglavnom se otvaraju preko noći i isto tako se i zatvaraju. Roditelji bi svakako trebalo da budu oprezni. Moraju da znaju da svako ko im obećava siguran posao, kule i gradove - laže!  Mnoge devojke se predstavljaju kao manekenke, a nisu ništa drugo nego klasične prostitutke - kaže Ivana.

Manekenstvo je kod nas često paravan za prostituciju. Naravno da ima mnogo devojaka koje se pošteno bave ovim poslom, ali one zarađuju do 100 evra po reviji.

- Manekenka u Srbiji sigurno ne može da ima tašnu od 3.000 evra, osim ako joj roditelji nisu kupili. Samim tim se pretpostavlja da zarađuje novac od nečeg drugog. Smešno mi je kada vidim neku starletu koja se predstavlja kao zaštitno lice nekog kazina, i od toga je ne znam šta sve sebi kupila... Zašto ne pokaže tu kampanju? Krivi ste i vi novinari što im ne tražite dokaz nego im verujete na reč. Gde su im slike, gde su snimci? - zaključila je Ivana.

(Blic / Foto: Fashionmodeldirectory.com)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pele

    5. avgust 2012 | 14:31

    ...a tebi treba da verujemo da si cedna?Nije bilo seika i ostalo?

  • Slox

    19. oktobar 2012 | 13:41

    Otkrivena je topla voda......mi kao da nismo znali do sada da vecina manekenki radi kao poslovna pratnja...Sandra ,,Models" sada Milicenko, je kao poslovna pratnja sa jos par devojaka dosla na jahtu doticnog, posle cega je on zaboravio njenu proslost i ozenio istu. Skoro svaka voditeljka, pevacica i glumica kod nas ima tarifu. Nadam se da necemo u biti u neko skorije vreme kao Tajland, gde ce zensko telo kostati ne vise od 10 e.

  • pih

    6. avgust 2012 | 15:29

    Radi kao "posrednik"! Oduvek se znalo da je manekenstvo ustvari paravan za prostituciju. Manekenke i fudbaleri- manekenke su sponzoruse,a fudbaleri uzivaju da placaju usluge seksa. Manekenke i poznati matorci - isto kao i sa fudbalerima, itd...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA