TINEJDŽ VIP: Najpoznatija deca poznatih Srba! (FOTO)

 
  • 13

Upoznajte Stefana i Viktora Živojinovića, Veljka i Anastasiju Ražnatović, Dajanu Kostić, Manju Babović, Draganu Džajić i Nikoliju Jovanović

Poslednjih dana stranice domaće štampe i internet portala pune su vestima o emotivnim vezama dece Svetlane Cece Ražnatović, Anastasije i Veljka. Njihove romanse izazvale su dosta pažnje i komentara, a Telegraf vam predstavlja poznatu decu poznatih ličnosti, čime se bave i s kim suu  romansi.

Stefan Živojinović (20)

Sin pevačice Lepe Brene i nekada najboljeg tenisera Jugoslavije Slobodana Bobe Živojinovića. Posle završenene internacionalne škole u Beogradu, mladi Živojinović posvetio se sportskoj karijeri, i to teniskoj. Stefan je već neko vreme u vezi sa bugarskom teniserkom Ani Vangelovom. Zaljubljeni par proslavio je Anin rođendan na jednom beogradskom splavu na Adi. Mlada teniserka često dolazi u Srbiju zbog dečka, gde igra brojne čelendžere.

Viktor Ernest Živojinović (14)

Mlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića. Sa svojim roditeljima često putuje po mondeskim mestima širom sveta. Viktor Ernest, takođe, uživa u pecanju, a koliko je poznato još uvek nema "ozbiljnu ljubavnu vezu". Ako povuče na tatu, ne sumnjamo da će biti veliki šarmer i srcelomac.

Dajana Kostić (21)

Ćerka modne kreatorke Marijane Mateus i srpskog kralja šećera Miodraga Kostića. Dajana je završila prestižnu školu "Le Rosej", koju su završili članovi kraljevskih porodica i uglednih ličnosti. Posle toga, upisala je studije za biznis i menadžment u Londonu. Najmlađa ćerka nekadašnjih supružnika Kostić bacila je medijsku pažnju na sebe kada je otpočela romansu sa Damirom Ahmetovim, sinom ukrajinskog multimilijardera Rinata Ahmetova, koji važi za jednog od najbogatijih ljudi u Evropi. Dajana će se uskoro i udati za mladog naslednika. Iako ima sve što se poželeti može, za ovu 21-godišnju bogatašicu priča se da je izuzetno prijatna i skromna devojka.

Dragana Džajić (21)

Mezimica legendarnog fudbalera Crvene zvezde Dragana Džajića. Džajina naslednica je završila srednju školu u Strazburu, a već neko vreme studentkinja je Fakulteta organizacionih nauka. Manekenstvom se bavi iz hobija, a prema pisanju medija, uskoro će postati jedna od najtraženijih evropskih manenkenki. Otac Dragan je podržava u ovom poduhvatu. Lepa Dragana je inače već neko vreme u emotivnoj vezi sa fudbalerom Partizana Stefanom Babovićem.

Manja Babović (22)

Naslednica biznismena Milije Babovića i rođena sestra već pomenutog fudbalera Partizana Stefana Babovića. Svojom pojavom skrenula je pažnju medija na sebe i otpočela veoma uspešnu manekensku karijeru. Posle uspešnog početka u zemlji, Manja se otisnula u inostranstvo gde važi za jedan od traženijih modela. Osim manekestvu, ova 22-godišnja lepotica stiže da se posveti i školovanju, a pohađa je privatne studije u Londonu. O Manjinim emotivnim vezama se malo zna, a ovdašnji mediji su je povezivali sa pevačem Sašom Kovačevićem i filmskim producentom Simonom de Karićem.

Veljko Ražnatović (16)

Sin najveće estradne zvezde regiona Svetlane Cece Ražnatović. Od samog rođenja skrenuo je medijsku pažnju na sebe. Veljko sada ima 16 godina i pohađa Britansku školu na Kipru. U slobodno vreme odlazi u teretanu i na trčanje. Pre izvesnog vremena, Veljko je pokazao svoj muzički talenat otpevavši hit Džastina Bibera "Boyfriend". Sin Cece Ražnatović je takođe predstavio svoju novu devojku na Fejsbuku, izvesnu Anđelu S.

Anastasija Ražnatović (14)

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović. Kao njen brat Veljko, Anastasija je privukla veliku medijsku pažnju. Pohađa Britansku školu na Kipru, a u slobodno vreme bavi se fitnesom i pevanjem. Njena majka Ceca Ražnatović je svojevremeno istakla da Anastasija ima potencijala da postane svetska zvezda. Kao što smo naveli, bavi se u slobodno vreme i pevanjem, a svoje izvedbe redovno postavlja na Jutjub. Anastasija je pre izvesnog vremena predstavila svog novog dečka, fudbalera Nemanju Zalada.

Nikolija Jovanović (23)

Ćerka proslavljene pevačice narodne muzike Vesne Zmijanac. Nikolija voli noćni život i izlaske, a medijsku pažnju je skrenula na sebe kada je proslavljala pobedu Saše Ćurčića u "VIP Velikom bratu". Osim toga, uslikana je u prljavom plesu sa jednim članom ekipe repera "50 centa" na privatnoj žurki posle beogradskog koncerta američkog repera. Nikolija je potom otišla u inostanstvo, gde je u Atini pohađala američki koledž. U slobodno vreme radi kao foto-model i voli da igra u klubovima. Učestvovala je zajedno sa svojom majkom u rijalitiju "Survajver".

(Telegraf.rs/ foto:Scandal/Svet/Hello)

Video: Kraj koncerta, Tea izvela majku na binu, rasplakale se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ccc

    1. avgust 2012 | 11:16

    Pa Brenina djeca su makar odgojena! Nisu kao ova Cecina. Anastasija od 14 godina ljubaka se sa momcima i stavlja na FB, a sin Veljko (ljubi ga majka) ce da nadje neku sponzorusu. Sta vi mislite da su cure sa njim samo zbog ljubavi!? O ljepoti necu da govorim. Taman posla da cu pisati ko je ljepsi od ove djecurlije. Al' u svakom slucaju, Brenina djeca su odgojena, pristojna, ne trpaju se stalno u novine (kao Raznatovici)... :)

  • Tina

    1. avgust 2012 | 20:17

    E starija sam od Anastasije a nikad se nisam poljubila, a ona se ljubaka sa nekim bradatim muskarcem i stavlja te slike na fejs -.- Ne znam da li su takva deca ne odgojena ili sam ja zaostala pa ne znam da svi to rade

  • somi 0808

    1. avgust 2012 | 08:58

    Mnogo bitna stvar.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA