"Metalika" snima novi album i 3D film

 
  • 0

Čuveni hevi-metal bend priprema novo muzičko ostvarenje koje je najavljeno za sledeću godinu. Osim toga, "Metalika" će snimiti i 3D film u saradnji sa Nimrodom Antalom

Legendarni američki hevi-metal bend "Metalika" radi na novom albumu koji će se pojaviti 2013. godine u prodaji. Bubnjar grupe Lars Urlih rekao je da će novo muzičko ostvarenje biti snimljeno krajem ove godine.

- Imamo gomilu nedovršenog materijala, a trebalo bi da se smestimo u studio. Džejms Hetfild smisli nešto svaki put kada uzme gitaru, tako da je pred nama veliki posao – rekao je Urlih.

"Metalika" je svoj poslednji solo album snimila pre četiri godine, kada su 2008. izbacili „Ded Magnetik“. Posle toga, uradili su zajednički album sa Lu Ridom pod nazivom "Lulu".

To nije sve. Popularni hevi-metal bend snimiće i 3D film u saradnji sa Nimrodom Antalom. Da podsetimo, "Metalika" je pre dva i po meseca održala spektakularan koncert na beogradskom Ušću pred 30.000 ljudi.

(izvor: RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA