TOTALNI PREOKRET: Maloletnica priznala da je IZMISLILA seks aferu sa Šakom, evo šta je poručila Polumenti!

 
  • 7

- Poslala sam pogrešnu poruku mlađima od osamnaest, tako da - nemojte da vam se desi ovo što i meni - poručila je maloletna M.V.

Nakon što se nedeljama pričalo o skandaloznim snimcima koje je Šako Polumenta navodno slao maloletnoj M.V, dogodio se totalni preokret i ova devojka je priznala da je sve izmislila i izvinila se Šaku i njegovoj porodici.

Šakove perverzne snimke svi su videli, a ovako Polumenta razmenjuje nežnosti sa SVOJOM ŽENOM! (FOTO)

Iako je Šako stalno ponavljao da mu je svojevremeno mobilni telefon ukraden, i da nije nikada slao snimke bilo kojoj maloletnici, i potom podneo i tužbu protiv nje, M.V je i dalje ostajala pri tome da joj je pevač slao ove šokantne video klipove, ali sada se predomislila.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Želela bih da se javno izvinim porodici Polumenta zbog ovog incidenta i skandala, pogotovo njemu. Nisam preko ovoga želela da postanem poznata - izjavila je M. V. u emisiji "Ekskluzivno" i dodala da se poigrala na društvenim mrežama, ne sluteći kolika je moć medija i kakve posledice može izazvati jedna takva javna objava.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- To uopšte nije u redu i u tom trenutku ugrozila sam njegovu porodicu. Poslala sam pogrešnu poruku mlađima od osamnaest, tako da - nemojte da vam se desi ovo što i meni. Izvinjavam se javno porodici Polumenta i, naravno, pevaču Šaku - zaključila je M.V.

Evo šta je Šako ispričao za Telegraf o spornim snimcima:

Daljinac baner

(Telegraf.rs/izvor: Pink.rs)

Video: Šako o susretu sa Barbarom, pomenuo Tein uspeh: "Atraktivno i lepo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA