POPUT SVETSKIH ZVEZDA: Severina pozirala sa sinom

 
  • 1

- Srećna sam što će naše dete odmalena upoznati različite kulture i običaje, što već postaje stanovnik sveta, počevši od toga da mu je tata Vojvođanin, a mama Dalmatinka – rekla je hrvatska pop zvezda za hrvatsku "Gloriju", a svog sina Aleksandra je prvi put predstavila javnosti

Popularna hrvatska pevačica Severina Vučković pozirala je prvi put za medije zajedno sa svojim sinom Aleksandrom. U intervjuu za hrvatsko izdanje “Glorije”, verenica srpskog biznismena Milana Popovića govorila je sve o životu sa njena dva omiljena muškarca.

Severina svoje dane provodi u Splitu, Zagrebu, Beogradu, Vršcu i Čeneju, gde joj se nalazi muzički studio u kome se sprema za letnju turneju.

- Najsrećnija sam žena na svetu jer sam postala mama – kaže Severina, koja je istakla da joj je život poput lepog sna.

- Budim se već u šest sati. Aleksandar je živahna beba: nakon što se najede, odmara se pola sata, a onda kreće akcija u kojoj prepešačimo stan sto puta. Sve gleda, istražuje, a kad mu dosadi šetnja, puštam mu pesme s Jutjuba, pa igramo – ističe hrvatska pop zvezda, koja će na turneju krenuti sa sinom Aleksandrom i verenikom Milanom.

- Ono ‘ja’ više ne postoji. Dobro, ambalaža se vratila na svoje, skoro je ista, možda je jedan konfekcijski broj veća, ali sadržaj je kvalitetniji, nežniji – navela je Severina, koja je priznala da su joj prva dva meseca posle trudnoće bila najteža, jer nije mogla da spava, kao da je bila potpuno izgubljena.

Kako popularna pevačica tvrdi, njen verenik Milan joj je velika podrška.

- Srećna sam što će naše dete odmalena upoznati različite kulture i običaje, što već postaje stanovnik sveta, počevši od toga da mu je tata Vojvođanin, a mama Dalmatinka - navela je Severina.

Na pitanje da li će stati pred oltar sa Milanom, Seve je kratko odgovorila:

- Ma mi smo već stari bračni par.

(izvor i foto: Gloria.hr)

 

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA