ŠOKANTNO OTKRIĆE: Na venčanju Pipe Midlton bili i nepozvani gosti, evo ko su (FOTO)

 
  • 4

Dok mnoge mlade ne mogu ni zamisliti da njihov bivši dečko bude gost na njihovom venčanju, u britanskom visokom društvu to je sasvim normalna pojava

Sestra britanske princeze i vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton, Pipa Midlton, udala se za multimilionera Džejmsa Metjuza.

Luksuzno ostrvo na koje će Pipa Midlton pobeći od ljudi: Da li će ovo biti najmoćniji medeni mesec na svetu (FOTO)

Sudbonosno "da" mladenci su izgovorili u prisustvu porodice, prijatelja i – Pipinih bivših partnera.

I dok mnoge mlade ne mogu ni zamisliti da njihov bivši dečko bude gost na njihovom venčanju, u britanskom visokom društvu to je sasvim normalna pojava.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Na Pipino venčanje stigao je Tom Kingston s kojim je bila u vezi pre nekoliko godina. Došao je u pratnji svoje nove devojke, Gabriele Vindzor.

Među svatovima se našao i Čarli Giks s kojim se pipa zabavljala tokom studija, a na venčanje su pozvani i Niko Džekson, Aleks Loudon i Alexander Spenser Čerčil.

Foto: Profimedia/Goff Photos Foto: Profimedia/Goff Photos

Kada se njena sestra Ketrin Midlton 2011. godine udavala za princa Viliama, na venčanje nisu bili pozvani njezini bivši momci, ali zato su na ceremoniju stigle sve njegove bivše devojke.

Ta saznanje veoma je zabavljalo britanske medije koji su se tada šalili kako je Ketrin to dopustila samo zato da bi im pokazala kakvu su priliku propustile.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/zadovoljna.hr)

Video: On prošetao mrežicu na glavi: Estrada kod Nućija na promociji albuma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA