Želim da te poljubim, samo kaži odakle da krenem: Zorica Marković MUVALA Lukasa u Zvezdama Granda, a Acin odgovor nasmejao je sve!

 
 ≫ 
  • 12

- Kako su ti ruke lepe, kakav si tu mužjak za tebe ću sve da uradim... - bila je navalentna Zorica

Zorica Marković bila je tajanstveni član žirija u "Zvezdama Granda", a folkerka je rešila malo da se našali sa Acom Lukasom, koji je stalni član žirija ovog takmičenja. Folkerka je u jednom trenutku krenula da se udvara Lukasu.

- Ti si toliko seksepilan i je.ozovan. Meni se ti jako sviđas Aco. Dođe mi da skočim kroz prozor ili vrata koliko mi se sviđas... Želim da te poljubim, samo kaži odakle da krenem. Jao, šta ću da ti radim. Kako su ti ruke lepe, kakav si tu mužjak za tebe ću sve da uradim... - rekla je Zorica Marković Aci Lukasu, koji je bio u čudu:

- Moraću da povedem obezbeđenje. Ovo su psihići. Još ako je muško... - rekao je Aca u šali.

Foto: Youtube/Zvezde Granda Foto: Youtube/Zvezde Granda

Zorica je navaljivala.

- Ljubiću te gde god želiš, reci samo kada da počnem... Dođi, uh šta ću da ti radim - rekla je Zorica, a svi su smejali.

- Nje loša ideja što si rekla šta ćeš da mi radiš pošto mi je stigao ugalj, možeš da mi utovarš ugalj - rekao je Aca Lukas i nasmejao sve.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA