NIKAD OŠTRIJA! Ljuba otkrila da li je tražila starateljstvo nad Aleksandrinom ćerkom i da li je htela da SABOTIRA svadbu! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 9

Ljuba Pantović se oglasila preko svoje Fejsbuk stranice i osula drvlje i kamenje po svima koji je napadaju

Uoči svadbe Aleksandre i Davida u "Parovima", kao bomba je odjeknula informacija da je Ljuba navodno tražila starateljstvo nad unukom Magdalenom, a Pantovićeva se sada oglasila i preko svoje Fejsbuk stranice je demantovala te glasine i osula paljbu po svima koji je napadaju.

MUK U PAROVIMA: Konačno dokazano da li je Aleksandra ZAISTA trudna, i da li je svadba bila PRAVA! (VIDEO)

Ljuba je u podužem obraćanju na Fejsbuku koje trajalo skoro sat vremena, iznela brojne kritike na račun produkcije "Parova" i objasnila da su notorne laži da je pokušala da dobije starateljstvo nad Aleksandrinom ćerkom.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

- Pričalo se da ja hoču da sabotiram tu njihovu, sada i dokazano, lažnu svadbu, tako što hoću da oduzmem Magdalenu i stavim je u dom. Bila sam šokirana da su dotle došli u pokušaju da me popljuju i od mene naprave monstruma. Uostalom, svako ko se bar malo informisao, shvatio je da je to notorna glupost, jer ja nisam ni državna institucija, niti sam ja lice koje je ovlašćeno da vodi računa o Magdaleni, ni niko ko bi mogao da tako nešto uradi. Ja ne mogu nikoga da oduzimam niti da smeštam, već samo institucije koje su nadležne za to, sud i Centar za socijalni rad - ispričala je Ljuba.

Pogledajte šta je sve Ljuba rekla o "Parovima", venčanju, unuci i nameštaljkama na njen račun:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA