Film koji toliko čekamo: Konačno premijera Osmog putnika (TRAILER)

 
  • 1

U prodaji su karte za nastavak "Osmog putnika" koji kritičari nazivaju "jednim od najluđih filmova svih vremena"

U svemiru niko ne može čuti tvoj krik. Nakon skoro 4 decenije, ove reči postale su sinonim za čist, nemilosrdni intenzitet remek-dela Ridlija Skota, futurističkog horora Osmi putnik.

Kako bi istražio najmračnije uglove, još jednom se tvorac ikonske franšize vraća svetu koji je stvorio. Njegov najnoviji nastavak Osmi putnik: Kovenant, je pulsirajuća nova avantura koja pomera granice R-rated terora. Premijera je zakazana za 17. maj, a karte za premijeru se mogu nabaviti na blagajnama bioskopa Cineplexx (Beograd, Kragujevac, Niš), Dvorani Doma Sindikata, bioskopa Cinestar (Zrenjanin, Pančevo i Novi Sad), Arene Cineplex u Novom Sadu i Vilin Grad u Nišu.

Postavljen deset godina nakon događaja koji su se desili u prethodnom hitu iz 2012. - Prometeju, u filmu Osmi putnik: Kovenant, Ridli Skot se vraća korenima svoje režije, revolucionarnoj sagi sa jedinstveno zastrašujućom pričom, prožetom vrtoglavom avanturom i novim monstruoznim stvorenjima. Sa ovim šestim nastavkom u blokbasterskoj franšizi, vizionarski reditelj došao je do samih rubova otkrivanja misterioznog porekla majke svih Alien-a, letalnog Ksenomorfa iz originalnog filma.

Foto: Promo Foto: Promo

The Independent je u svojoj filmskoj kritici u kojoj je filmu Osmi putnik: Kovenant dao  5 zvezdica, istakao da je ovo ,"klaustrofobičan horor od koga vas obliva hladan znoj, s jedne strane filozofski traktat koji je uspeo da obuhvati sve pozitivne strane prethodnih delova."

Britanski "Telegraf"  je takođe imao samo reči hvale za najnoviji nastavak kosmičke avanature Ridlija Skota, a njihov filmski kritičar Robi Kolin naglašava kako je ,"Kovenant prožet istorijom Osmog putnika dok razrađuje temu Prometeja".

Foto: Promo Foto: Promo

The Hollywood Reporter ocenom 5 ističe genijalnost ovog blokbastera, nazivajući ga ,"filmom sa najboljim početkom u poređenju sa svim prethodnim delovima".

Foto: Promo Foto: Promo

Majkl Fasbender se vraća u ulozi Dejvida, a pridružuju mu se i stare kolege Numi Rapas i Gaj Pirs. Novo pojačanje čine Džejms Franko,  Ketrin Voterson,  Bili Krudap, Deni Mekbrajd i Demijan Bičir. Premijera filma u Srbiji zakazana je za 17. maj, dok će gledaoci u bioskopima širom Srbije, film moći da pogledaju od 18. maja.

(Telegraf.rs/ PR)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Momak

    9. maj 2017 | 20:25

    Osmi putnik Uskrsnuće je najbolji film dešava se u godini 2343 na auriga svemirskom brodu bato!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA