ZVEZDE GRANDA: Ovih 11 takmičara prošlo je u četvrti krug! (FOTO)

 
  • 4

U daljem takmičenju gledaćemo: Marijanu Čelar, Tamaru Selimović, Dušana Mandića, Denisa Kadrića, Elvedinu Šehić, Mariju Resemić, Nikolu Grujića, Petra Vasića, Mirzu Delića, Rašu Savića i Zorana Bušina

U večerašnjoj epizodi "Zvezda Granda" jedanaest talentovanih takmičara plasiralo se u četvrti krug popularnog muzičkog takmičenja na TV Prva.

Jedna od članica žirija "Zvezda Granda" bila je prva pratilja na izboru za mis, a NIKADA ne biste pogodili koja! (VIDEO)

Stručni žiri u sastavu Jelena Karleuša, Viki Miljković, Marija Šerifović, Ana Bekuta, Aca Lukas i Dragan Stojković Bosanac i večeras je bio više nego zanimljiv, a JK je i ovaj put vodila žestoke rasprave sa kolegama.

Foto: Promo/Zvezde Granda Foto: Promo/Zvezde Granda

Naposletku, odlučeno je da ovih jedanaest kandidata nastavi dalje takmičenje i približi se samom finalu: Marijana Čelar, Tamara Selimović, Dušan Mandić, Denis Kadrić, Elvedina Šehić, Marija Resemić, Nikola Grujić, Petar Vasić, Mirza Delić, Raša Savić i Zoran Bušin.

Kao i do sada, domaćini emisije bili su Sanja Ćulibrk i Voja Nedeljković.

Foto: Promo Foto: Promo

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pipon

    7. maj 2017 | 16:05

    Pa zar nitko ne vidi da ivaj denis ima opasan poremecaj.decko ne moze da miruje.i jaaaaako je iritantan.zbam da si on ne moze pomoci,to je doista psih.bolest,ali zaboga ne gurajte ga dalje spasite i njega i nas.sinic je bilo.groooozno

  • Gaga

    7. maj 2017 | 10:46

    Sve i nekako, ali ovaj denis....dno. Doduse i uklapa se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA