NJU RETKO MOŽETE VIDETI U JAVNOSTI: Evo kako izgleda supruga Željka Samardžića s kojom je pevač skoro 40 godina u braku (FOTO)

 
 ≫ 
  • 3

Poznati pevač uživa u ljubavi sa svojom lepšom polovinom Majom, s kojom ima troje dece

Željko Samardžić jedan od popularnijih pevača na prostoru bivše Jugoslavije. On je srećno oženjen, a skoro četiri decenije je u braku sa svojom suprugom Majom, s kojom ima troje dece. ćerke Danijelu, Sanju i Minju.

Gospođu Samardžić ne viđamo baš tako često u javnosti, a Željko je obožava.

- Moja Maja mi je bila suđena, a to sam znao i kada sam je prvi put ugledao. Naime, upoznali smo se na jednoj od igranki u sali srednje ekonomske škole u Mostaru, gde sam nastupao sa svojom grupom Februarski behari. Video sam je sa bine i na prvi pogled mi se dopala. Međutim, drugovi su mi govorili da je odličan đak, kako je niko nikada nije video sa momkom, da je jednom rečju neosvojiva i kako nemam nikakvih šansi kod nje, ali jednostavno morao sam da se upoznam sa njom. Prišao sam joj samouvereno i rekao: Ti ćeš biti moja žena. Zbunjeno me je pogledala i kroz osmeh samo izgovorila: Ja sam Maja. Tako je sve počelo - rekao je Željko o Maji u intervjuu za magazin "Story".

Ovako izgleda supruga Željka Samardžića Maja:

Printskrin: Youtube/zivotutrendu Printskrin: Youtube/zivotutrendu

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA