ALIEN DAY 26. aprila u Srbiji (VIDEO)

 
  • 1

U bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u sredu 26. aprila od 20.10 časova počinje spektakularni "Alien Day" kojim se najavljuje novi nastavak filmskog serijala "Osmi putnik"

Povodom obeležavanja svetskog događaja "Alien Day" i premijere filma "Osmi putnik: Kovenant" ("Alien: Covenant"), distributerska kuća MCF MegaCom Film i studio 20th Century Fox pozivaju sve ljubitelje serijala "Alien" da posete bioskop Cineplexx UŠĆE Shopping Center u sredu 26. aprila od 20.10 časova i prisustvuju ovom događaju.

Fanovi će moći da pogledaju originalni film "Osmi putnik" reditelja Ridlija Skota iz 1979. sa Sigurni Viver u glavnoj ulozi. Biće prikazan i specijalni video materijal koji povezuje događaje koji su se desili između filmova "Prometej" i "Osmi putnik: Kovenant", a očekuje se i premijerni insert iz dugoočekivanog najnovijeg nastavka "Osmi putnik: Kovenant". A biće omogućeno i fotografisanje sa originalnom replikom iz filma - facehugger-om.

Foto: Promo/MCF MegaCom Film Foto: Promo/MCF MegaCom Film

Novi film reditelja Ridlija Skota predstavlja nastavak filma "Prometej" iz 2012. godine i u domaće bioskope dolazi 18. maja.

Posada kolonijalnog broda "Kovenant" zarobljena je na dalekoj planeti i otkriva nešto što deluje kao izgubljeni raj, a zapravo je mračni i opasni svet. Kada se suoče sa pretnjom o kakvoj niko nije mogao ni da sanja, pokušaće da pobegnu. Majkl Fasbender se vraća u ulozi Dejvida, a pridružuju mu se i Numi Rapas i Gaj Pirs. Novo pojačanja čine Džejms Franko, Ketrin Voterson, Bili Krudap, Deni Mekbrajd i Demijan Beker.

Karte u prodaji za događaj „Alien Day“ se mogu nabaviti na blagajni bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Van dam

    21. april 2017 | 22:07

    To je hitčina od serijala pogotovu osmi putnik uskrsnuće koi se odvija 200 godina posle trećeg dela tim od 7 naučnika rade na kloniranu zla genetski modifikovanih vanzemaljaca na ogromnom svemirskom bridu pod nazivom otac AURIGA . Naučnike vodi general perez glavni naučnik je Jonathan gediman I doktor vrin to je hitčina od filma nema boljeg. Završetak filma je kad auriga biva uništena od afrički kontinent samim tim će uništiti zemlju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA