Severina i Milan Popović nastavljaju sudsku bitku

 
 ≫ 
  • 5

Severina se obratila privatnoj klinici, gde je obavila pregled, nakon kojeg je trudnoća ustanovljena...

Severina Kojić našla se u centru medijske pažnje nakon što se pojavila informacija da je u drugom stanju. Nedugo zatim, u pojedinim medijima, objavljeno je da je hrvatska zvezda navodno doživela spontani pobačaj,

Evo šta Keba i Severinin menadžer kažu o glasinama da je pevačica IZGUBILA BEBU!

Prema navodima dobro obaveštenog izvora ovog lista, pravni zastupnik Severine je na ročište 29. marta, koje je pevačica imala sa Popovićem povodom starateljstva nad sinom, navodno doneo izveštaj jedne zagrebačke poliklinike čiji nalaz govori da je Kojićeva u drugom stanju. Tog istog dana, paparaco jednog hrvatskog lista fotografisao je Severinu ispred penthausa kako je išla u teretanu sa svojim suprugom Igorom Kojićem.

- Na dan kada je bilo ročište, njen advokat je predao sudu nalaz da je Severina u drugom stanju i da ima rizičnu trudnoću, pa navodno zvog toga ne može da dođe na suđenje. Tog jutra su je uslikali paparaci kako ide u teretanu, a sudija koji vodi spor je u to upućen u toku ročišta, nakon čega je bio veoma besan - rekao je izvor Srpskog telegrafa i nastavio:

Foto: Marko Jovanović Foto: Marko Jovanović

- Severina se obratila privatnoj klinici, gde je obavila pregled, nakon kojeg je trudnoća ustanovljena. Navodna trudnoća od sedam nedelja i tri dana. Dokument koji je priložen sudu je imao zamrljan faksimil u delu gde piše ime lekara koji je obavio pregled, te je bilo nemoguće utvrditi ko je stručnjak koji je ustanovio trudnoću. Takođe, izveštaj je sačinjen tako da upućuje na činjenicu da bi pevačica mogla da pobaci, jer je istaknuto da je njena trudnoća veoma rizična, uz medicinske termine na latinskom koji opisuju navodno Severinino stanje.

Severinin menadžer Tomica Petrović nije bio dostupan kako bi prokomentarisao ove navode.

Inače, Severina Kojić i Milan Popović uskoro će se ponovo videti na još jednom sudskom ročištu, na kojem bi konačno trebalo da bude donesena odluka o ravnopravno podeljenom starateljstvu nad sinom Aleksandrom, prenosi "Blic".

(izvor: Srpski telegraf)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    18. april 2017 | 03:05

    Kazna ako je smisljeno! A izgleda da je mucak ona veliki

  • Lira....

    18. april 2017 | 01:20

    Hahahaaaa......pa "doktor" je tata Keba....slabo tinte ima u.....faksimilu.....strašno....

  • Iju

    18. april 2017 | 10:48

    E cime se ona sluzi,zeno ne odvajaj dete od oca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA