ČUDO! Nikola Rokvić podelio sa fanovima NEVEROVATNU stvar koja mu se dogodila na Uskrs i zbog koje SLAVI BOGA! (FOTO)

- Dragi moji, prošle godine, za Vaskrs, bili smo u manastiru Hristovog Preobraženja u Ovčarsko-Kablarskoj klisuri i tom prilikom smo od monaha dobili osveštana Vaskršnja jaja - počeo je svoju priču Nikola Rokvić

Komentari

  • Ivana

    17. april 2017 | 12:53

    Bravo Nikola! Ko ne veruje,njegova stvar. Ja verujem.Bogu je sve moguce. Hristos Voskrese!

  • Tibor

    17. april 2017 | 12:00

    Nalupaste se za sve pare, kakva svežina posle godinu dana, to je neka bajka možda. Jaje nije sveže, niti je zdravo za jelo, ni posle desetak dana, a tek jedna godina. Kao osveštano je, ma ko još veruje u to, največa glupost verovati u nešto takvo.

  • Kunta Kinta

    17. april 2017 | 09:51

    Nikola za Discovery chanel,kakve zvezde,kakvi narodnjaci?? On je fenomen

  • Tika

    17. april 2017 | 09:39

    Jel reko, kakvog je ukusa i mirisa, ipak je stajalo godinu dana. A šta da je našao pile?????

  • Свети светац Светомир

    17. april 2017 | 09:03

    А јел остао жив?

  • NS

    17. april 2017 | 08:53

    Kako da ne, sve ti verujem...a onda je mrmot uvio cokoladu!

  • coveculjak

    17. april 2017 | 08:21

    Interesantno kako se sve to dogadja iole poznatim licnostima ili onima koji pretenduju da postanu poznati.

  • Cika Velja

    17. april 2017 | 08:21

    Ima covek pametnu zenu sto ga voli!?

  • Mile

    17. april 2017 | 07:37

    Kako da ne

  • Dragana

    17. april 2017 | 07:17

    Verujem u ovo,jer sam i ja juce razbila jaje od prosle godine,izgledalo je potpuno sveze.Nisam samo mogla da ga pojedem

  • Patriota

    17. april 2017 | 06:34

    Cuda su moguca, a ako nije tacno njemu na dusu.

  • Jelena

    17. april 2017 | 03:47

    "Osveštana" (konzervirana hemikalijama).

  • Lazar

    17. april 2017 | 03:44

    To je zato što su jaja lakirana termoizolacionim premazom, naš narod je stvarno naivan.

  • Dobrila

    16. april 2017 | 23:57

    Razbila sam jaje cuvar kuce, unutra bukvalno nije bilo nicega, ostala je samo ljuska od jajeta

    • 17. april 2017 | 08:57

      Perjanik

      @Dobrila

      Postoje "vekovna jaja" koja se skuvana mogu držati, maksimalno, četiri meseca u soli, tako jaje ne oksidiše, ali poprima prozirno zelenu boju, kod azijata je to specijalitet. Ali ako bi skuvano jaje ostavio pored ikone, knjige, televizora, na nekom drugom otvorenom prostoru, jaje počinje da oksidiše, belance se suši i na kraju posle 365 dana ostane samo žumance, koje ne bih preporučio da se pojede... Ne verujem mlađem Rokviću, lošu osobinu je izgleda nasledio od oca...

  • Boki

    16. april 2017 | 23:36

    To je stvarno neverovatno! Ja sam razbio moje koje je stajalo u frižideru cele godine i unutra je bilo crno, skroz suvo u propalo, a miris je bio odvratan.

    • 17. april 2017 | 08:05

      Olivera

      @Boki

      Nisi trebao da ga drzis u frizideru svake godine razbijem jaje kad menjam cuvarkucu isto je kao i sveze kuvano samo ako se razbije ono se pokvari.

  • Vera

    16. april 2017 | 23:10

    Neverujrm da je pojro jaje staro 365 dana

    • 17. april 2017 | 09:16

      mirjana

      @Vera

      100% istina i meni se jedne godine isto to desilo ali jaje koje sam ja farbala i ostavila kao cuvarkucu i moj suprug ga je pojeo za sledeci vaskrs.

  • Zihuatanejo

    16. april 2017 | 22:56

    Ma daj...pokvario si stomak garant.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA