ČUDO! Nikola Rokvić podelio sa fanovima NEVEROVATNU stvar koja mu se dogodila na Uskrs i zbog koje SLAVI BOGA! (FOTO)
- Dragi moji, prošle godine, za Vaskrs, bili smo u manastiru Hristovog Preobraženja u Ovčarsko-Kablarskoj klisuri i tom prilikom smo od monaha dobili osveštana Vaskršnja jaja - počeo je svoju priču Nikola Rokvić
Nalupaste se za sve pare, kakva svežina posle godinu dana, to je neka bajka možda. Jaje nije sveže, niti je zdravo za jelo, ni posle desetak dana, a tek jedna godina. Kao osveštano je, ma ko još veruje u to, največa glupost verovati u nešto takvo.
Postoje "vekovna jaja" koja se skuvana mogu držati, maksimalno, četiri meseca u soli, tako jaje ne oksidiše, ali poprima prozirno zelenu boju, kod azijata je to specijalitet. Ali ako bi skuvano jaje ostavio pored ikone, knjige, televizora, na nekom drugom otvorenom prostoru, jaje počinje da oksidiše, belance se suši i na kraju posle 365 dana ostane samo žumance, koje ne bih preporučio da se pojede... Ne verujem mlađem Rokviću, lošu osobinu je izgleda nasledio od oca...
To je stvarno neverovatno! Ja sam razbio moje koje je stajalo u frižideru cele godine i unutra je bilo crno, skroz suvo u propalo, a miris je bio odvratan.
Ivana
Bravo Nikola! Ko ne veruje,njegova stvar. Ja verujem.Bogu je sve moguce. Hristos Voskrese!
Podelite komentar
Tibor
Nalupaste se za sve pare, kakva svežina posle godinu dana, to je neka bajka možda. Jaje nije sveže, niti je zdravo za jelo, ni posle desetak dana, a tek jedna godina. Kao osveštano je, ma ko još veruje u to, največa glupost verovati u nešto takvo.
Podelite komentar
Kunta Kinta
Nikola za Discovery chanel,kakve zvezde,kakvi narodnjaci?? On je fenomen
Podelite komentar
Tika
Jel reko, kakvog je ukusa i mirisa, ipak je stajalo godinu dana. A šta da je našao pile?????
Podelite komentar
Свети светац Светомир
А јел остао жив?
Podelite komentar
NS
Kako da ne, sve ti verujem...a onda je mrmot uvio cokoladu!
Podelite komentar
coveculjak
Interesantno kako se sve to dogadja iole poznatim licnostima ili onima koji pretenduju da postanu poznati.
Podelite komentar
Cika Velja
Ima covek pametnu zenu sto ga voli!?
Podelite komentar
Mile
Kako da ne
Podelite komentar
Dragana
Verujem u ovo,jer sam i ja juce razbila jaje od prosle godine,izgledalo je potpuno sveze.Nisam samo mogla da ga pojedem
Podelite komentar
Patriota
Cuda su moguca, a ako nije tacno njemu na dusu.
Podelite komentar
Jelena
"Osveštana" (konzervirana hemikalijama).
Podelite komentar
Lazar
To je zato što su jaja lakirana termoizolacionim premazom, naš narod je stvarno naivan.
Podelite komentar
Dobrila
Razbila sam jaje cuvar kuce, unutra bukvalno nije bilo nicega, ostala je samo ljuska od jajeta
Podelite komentar
Perjanik
@Dobrila
Postoje "vekovna jaja" koja se skuvana mogu držati, maksimalno, četiri meseca u soli, tako jaje ne oksidiše, ali poprima prozirno zelenu boju, kod azijata je to specijalitet. Ali ako bi skuvano jaje ostavio pored ikone, knjige, televizora, na nekom drugom otvorenom prostoru, jaje počinje da oksidiše, belance se suši i na kraju posle 365 dana ostane samo žumance, koje ne bih preporučio da se pojede... Ne verujem mlađem Rokviću, lošu osobinu je izgleda nasledio od oca...
Podelite komentar
Boki
To je stvarno neverovatno! Ja sam razbio moje koje je stajalo u frižideru cele godine i unutra je bilo crno, skroz suvo u propalo, a miris je bio odvratan.
Podelite komentar
Olivera
@Boki
Nisi trebao da ga drzis u frizideru svake godine razbijem jaje kad menjam cuvarkucu isto je kao i sveze kuvano samo ako se razbije ono se pokvari.
Podelite komentar
Vera
Neverujrm da je pojro jaje staro 365 dana
Podelite komentar
mirjana
@Vera
100% istina i meni se jedne godine isto to desilo ali jaje koje sam ja farbala i ostavila kao cuvarkucu i moj suprug ga je pojeo za sledeci vaskrs.
Podelite komentar
Zihuatanejo
Ma daj...pokvario si stomak garant.
Podelite komentar