Ana Nikolić: Udajem se, želim da postanem majka!

 
  • 5

Atraktivna pevačica verila se sa Draganom Tomovićem (43), crnogorskim građevinskim investitorom, sa kojim planira venčanje do kraja godine

Ana Nikolić (33) i njen dečko Dragan Tomović (43) verili su se nedavno na jednom romantičnom putovanju, otkrila je pevačica za "Story". Par je u vezi skoro dve godine, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, kada je Nikolićeva leto 2010. provodila radno na crnogorskom primorju.

Budući muž atraktivne pevačice je ugledni podgorički građevinski investitor i arhitekta. Dugo je živeo u Japanu i strast su mu egzotična putovanja. Dragan Ani pruža podršku i u poslovnom i u privatnom životu, a sama pevačica je izjavila da je strasno zaljubljena u svog izabranika.

- Emotivno sam ispunjena, u stabilnoj i dugoj vezi, pripremam pesme za novi album i posvećujem se organizaciji velikog solističkog koncerta u Beogradu, kojim ću obeležiti deceniju karijere - rekla je atraktivna Paraćinka.

Tačan datum svadbe nije određen, ali je planirano da proslava venčanja bude do kraja godine. Pevačici će ovo biti prvi brak, kao i njenom izabraniku, koji iz prethodne vanbračne veze ima ćerku.

- Volela bih da se što pre ostvarim kao majka, što mi je važnije od čina venčanja i same svadbe. Nikada sebe nisam zamišljala u venčanici, ali smatram da je to važno učiniti zbog ljubavi i onda kada si svestan sa kim to želiš da uradiš. Važno je da to bude zauvek i da bude ono pravo - izjavila je pevačica.

(Izvor: Story)

 

Video: Barbari Bobak izbušili gume, doživela užas na putu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA