Pre 6 godina je pobedio u "Survajveru", nestao, promenio ime, a ovako sada izgleda Andrej Maričić! (FOTO) (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 7

Voditelj Andrej Maričić prvi je VIP pobednik rijalitija "Survajver", a danas živi avanturistički život o kojem mnogi sanjaju

Pobednik prvog VIP rijalitija "Survajver", voditelj Andrej Maričić, danas živi potpuno drugačijim životom od onog koji je vodio pre šest godina.

Davljenje, čupanje, udaranje... Seksi Ruskinje se potukle pred kamerama, jedva ih razdvojili! (VIDEO)

Mnogi su ga uglavnom upamtili kao učesnika, a potom i pobednika popularnog rijalitija, koji mu je, kako i sam priznaje, potpuno promenio život!

Ovako je to izgledalo nekada...

Pre 9 godina bio je najzgodniji u Velikom Bratu, odselio se iz Srbije, danas je u braku sa muškarcem i hara svetskim modnim pistama! (FOTO) (VIDEO)

Izvesan period posle "Survajvera" Andrej se nije pojavljivao u javnosti, a vreme je očigledno odlučio da koristi na najbolji mogući način - putovanjem po svetu.

Šest godina kasnije, Andrej se vratio na Filipine i ponovo okusio preživljavanje u divljini, gde ujedno snima i svoj serijal čije će prikazivanje početi na jesen.

Danas je autor raznih putopisnih emisija iz sveta, a njegovi profili na društvenim mrežama obiluju neverovatnim fotografijama!

Printskrin: Youtube/ESCAPE production Printskrin: Youtube/ESCAPE production

Oženio se u aprilu 2016. godine sa svojom dugogodišnjom devojkom, a medeni mesec provodili su rajski, uglavnom u šumama i na plažama...

Evidentno je da Andrej danas uživa punim plućima, zajedno sa svojom izabranicom. Ipak, malo je poznat podatak da je 2005. godine promenio ime... Do tada su ga svi znali kao Vladimira Vlajkovića, međutim, pseudonim Andrej Maričić zaživeo je u svakom smislu, pa je posle nekoliko stotina snimljenih emisija i prepoznatljivog imena, bilo besmisleno da se vraća na "Vladu".

Uživajte još malo u predivnim fotografijama!

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zivojin

    11. april 2017 | 13:39

    Divim se ovom čoveku. Živi u prirodi, diše čist vazduh bravo.

  • Otpor

    11. april 2017 | 15:06

    Lepo je videti da neko u ovoj zemlji zivi svoj san bravo i samo napred

  • Makarije

    11. april 2017 | 14:50

    Nije mi jasno od cega ovi ljudi zive,kad mogu ovako?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA