METRO KEBA: Dragan Kojić istetovirao obrve (FOTO)

 
  • 6

Folk pevač s fanovima na Tviteru podelio fotku iz stomatološke ordinacije, na kojoj se vidi da je imao kozmetički zahvat svojstven ženama

Dragan Kojić Keba važi za najvećeg fensera među narodnjacima, a jedna je od brojnih domaćih poznatih ličnosti koja uveliko koristi društvenih mreže. Popularni pevač s vremena na vreme izbaci po koju fotografiju iz svog života,  a ovog puta svojim fanovima na Tviteru podelio je sliku iz stomatološke ordinacije, na kojima se jasno vidi da je izvršio kozmetički zahvat svojstven ženama.

Osim karijesa, Keba nam je otkrio još nešto, a u pitanju su istetovirane obrve. Naime, na prvi pogled pevačeve obrve izgledaju savršeno počupane, međutim zumiranjem slike može se jasno ustanoviti da ih je istetovirao.

Inače, Dragan Kojić ni u jednu TV emisiju ne odlazi bez tone pudera i slične televizijske šminke. Uvek kod sebe ima specijalno ogledalce, pa tokom emisije na svakih nekoliko minuta kontroliše da li je tip-top.

(Telegraf/Pulsonline/foto: Dragan Kojić Keba Tviter)

Video: “Hoće da nas unište!” Mina nakon uvreda navijača objavila snimak iz kafane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    5. jul 2012 | 13:58

    Ovo je najveca pokondirena seljacina koja se ikad pojavila u javnom zivotu.Kompleks od svog romskog porekla tera ga na ovkave cinove.Nije sramota biti Rom.Kebo budi ono sto jesi i bice ti lakse.

  • SickBoy

    5. jul 2012 | 17:30

    On i Mitar Miric su dve najvece seljacine!

  • zox populi

    5. jul 2012 | 16:13

    ganci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA