SPREMITE SE ZA JOŠ VEĆI SPEKTAKL! Ceca zakazala UŠĆE 3 kojim će proslaviti jubilarnih 30 godina karijere, evo i KADA!

 
  • 3

Osim spektakularnog, trećeg po redu koncerta na beogradskom Ušću, Ceca Ražnatović sprema publici još iznenađenja!

Jedna od najvećih srpskih folk zvezda Ceca Ražnatović pripremila je spektakularno iznenađenje za svoju publiku! Trećim solističkim koncertom na beogradskom Ušću pevačica će proslaviti jubilarnih 30 godina više nego uspešne karijere, i to sa svojom najvernijom publikom.

GOREO KOPAONIK! Ceca pevala u BRUTALNO SEKSI izdanju, Anastasija u centru pažnje zbog crvene haljinice! (VIDEO) (FOTO)

Posle dva neverovatna koncerta na Ušću i pet godina pauze, Ceca Ražnatović obradovaće svoju publiku i trećim, još spektakularnijim koncertom!

Baš kako je i navikla svoje fanove, i ovaj put će im folk zvezda pokloniti nešto potpuno drugačije, do sada neviđeno na našim prostorima...

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Kako saznajemo, Ceca će kao prava muzička zvezda koja uvek iskazuje zahvalnost svojoj publici, ovaj spektakl na Ušću prirediti za svoj 45. rođendan, tačnije 14. juna 2018. godine!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Osim velikog koncerta, sledeća godina je puna iznenađenja za milione Cecinih fanova, a mi smo uspeli da dođemo do još nekih značajnih informacija.

Naime, Ceca je već počela da priprema novi album, koji će tradicionalno predstaviti pred veliki koncert "Ušće 3", 2018. godine, nakon izuzetno uspešnog albuma "Autogram", objavljenog u junu 2016. godine.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Dakle, Cecini fanovi i te kako imaju razloga da s nestrpljenjem čekaju narednu godinu!

Do tada, pogledajte kako je to bilo na "Ušću 2", 2013. godine!

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Video: Kraj koncerta, Tea izvela majku na binu, rasplakale se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lara

    20. mart 2017 | 00:28

    Dolazimo iz Njemacke samo na koncert ali neka izbaci Handanovica ili barem da ga ima manje na albumu jer nije ispunio nasa ocekivanja od 6 pjesama jedino 2 valjaju a to je Andjeo i Jadna ti je moja moc ostalo jako slabo Autogram najgora pjesma kao i Didule.Sa njegovim pjesmama na Usce nikako. Bojan Vasic pobjedio na ovom albumu i stavio ogromni pecat pjesmom Trepni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA