DEBELJUCE, DAN 2: Počelo gladovanje na Akademiji! (FOTO)
Drugo jutro na "Akademiji Debelih" je počelo iznenađenjem. U goste učesnicima je došao Velimir Dejanović, autor i voditelj legendarne kulinarske emisije "Kuvati srcem". On je ovog jutra bio zadužen da, pored toga što će im pripremiti doručak, edukuje takmičare o načinu pripremanja zdrave hrane kao i o mnogobrojnim opcijama prilikom izbora iste.
Posle doručka, na koji je samo nekolicina debeljuca imala primedbu, bilo je vreme da se krene na prvi trening u teretanu "Ethno Gym". Takmičari su trening shvatili vrlo ozbiljno, pa su davali sve od sebe kako bi ispunili očekivanja svojih trenera. Oni koji su za sebe tvrdili da su fizički aktivni su, na veliko zadovoljstvo trenera, to i pokazali.
Čitav trening je prošao u pozitivnoj i veseloj atmosferi, uz povremena dobacivanja između takmičara. Po završetku treninga, Darku Stojanoviću je usled fizičkog napora pozlilo. Po povratku na Akademiju je objasnio ostalima kako je takva reakcija normalna, s’ obzirom na fizičku aktivnost, koja mu je teško pala.
Tim nutricionista je potom sproveo "Dr. Gifing" testove intolerancije na hranu, pomoću posebnog uređaja, koji na osnovu rezultata određuje koje namirnice "najteže padaju" našim takmičarima.
Pošto su im rezultati testiranja saopšteni, svakom takmičaru ponaosob skrenuta je pažnja koje namirnice da izbegava u ishrani.
Pošto su takmičari prethodnog dana podeljeni u četiri grupe - crvenu, plavu, žutu i zelenu, objašnjen im je razlog podele po grupama. Svaka od četiri navedene grupe je dobila trenera čiji će zadatak biti da njegov tim "skine" najviše kilograma.
Ostatak dana, takmičari su proveli u razmeni utisaka o teretani, trenerima, nutricionistima... ali se s’ vremena na vreme moglo čuti i međusobno ogovaranje. Ivana je rekla kako je sigurna da je Nataša spremna da gazi preko svega kako bi došla do pobede.
(Telegraf.rs)
Video: Elena objavila do sada nikad viđeni snimak : "Sedam ujutru, 2018. godina, Laća i ja..."
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.