Teodosić u vezi sa Jelisavetom Orašanin, svi detalji TAJNE ROMANSE!

 
 ≫ 
  • 26

Miloš Teodosić odnedavno je u vezi sa zvezdom popularne domaće serije "Ubice mog oca"

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Miloš Teodosić, posle neuspešne veze sa Anastasijom Ražnatović, započeo je romansu sa glumicom Jelisavetom Orašanin!

Odlično se snašla u SCENAMA SEKSA u seriji "Ubice mog oca", sada pogledajte kako se Jelisaveta snalazi sa MIKROFONOM! (VIDEO)

Zvezda serija "Vojna akademija" i "Ubice mog oca", posle kolege Vuka Kostića sa kojim je obnovila vezu pre snimanja serije, pronašla je utočište u zgodnom sportisti, s obzirom na to da ga je nedavno posećivala u Moskvi, zatim su viđeni na istom letu, a potom su i zajedno izašli sa aerodroma...

Foto: Printskrin/Instagram/jagodenamagli Foto: Printskrin/Instagram/jagodenamagli

Jelisaveta i Teo bili su prisni, a, kako se priča, romansu su započeli pre dva i po meseca, kako piše "Srpski telegraf".

- Jelisaveta je Tea bodrila na utakmici u Moskvi 9. februara, gde su je čekala mesta u prvom redu za tribine. Tada se već dalo primetiti da između nje i košarkaškog asa postoji nešto - rekao je izvor.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Jelisaveta i Miloš Moskvu su napustili 10. februara, sedeli su zajedno u biznis klasi, a po sletanju na beogradski aerodrom zajedno su se uputili dalje...

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Izvor: Srpski telegraf)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpkinja

    6. mart 2017 | 02:16

    A sta je sa Vukom crna Jelisaveta? Ti ispade neka velika zavodnica, a i nisi bas neka, ali si uobrazena.

  • NS

    6. mart 2017 | 05:51

    U Moskvi je,gde se ne zna na koju pre stranu da pogledas,koliko vrvi od prelepih i doteranih Ruskinja,a on se prima na ove domace,tabloidne frajle.

  • Nasla krpa zakrpu

    5. mart 2017 | 23:19

    Ovaj bas ima nesto ozbiljno protiv normalnih a anonimnih cura. Ona mi je u svakom pogledu nikakva ali nekako su par. Ovo moze da potraje dok je on odlucio da je ne krije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA