PINK REKORD: "Zvezde Granda" gledalo pola Srbije!

 
  • 1

Proglašenje pobednika u emisiji "Zvezde Granda" imalo šer od neverovatnih 60 odsto. Pink u subotu gledalo dva i po puta više ljudi nego TV Prvu

Finalna emisija "Zvezde Granda" oborila je u subotu uveče rekord u gledanosti, kada su u pitanju emisije ovog tipa, pošto je proglašenje pobednika imalo šer od neverovatnih 60 odsto. Uz televiziju  "Pink" je u subotu bilo u proseku 26 odsto gledalaca Srbije, za 20 odsto više od RTS-a  (21,17 odsto) i dva i po puta više od Televizije "Prva" (11,73 odsto), a sam muzički šou u kome je trijumfovao Cetinjanin Darko Martinović pratilo je više od pola Srbije.

Kako navode s Pinka, piplmetri agencije AGB stratedžik zabeležili su sledeće rezultate:

- Finale “Zvezde Granda” imalo je šer od 45%, što znači da je emisiju pratio skoro svaki drugi gledalac u Srbiji, dok je sam čin proglašenja pratilo preko 60 odsto gledalaca koji su tog trenutka bili uz TV ekrane. Od 22.45 sati do kraja emisije uz Pink je bilo gotovo 50 odsto gledalaca, dok su sve ostale televizije sa nacionalnom frekvencijom imale zajedno 36 odsto, navodi se u saopštenju, uz napomenu da je još jedna emisija na Pinku imala odličnu "startnu poziciju".

- Ulazak na “Akademiju debelih” pratilo je 1.520.000 gledalaca što obećava da će gledaoci u Srbiji i regionu ovog leta dosta vremena provoditi uz naš novi rijaliti program, kaže se u saopštenju Pinka.

(Telegraf.rs)

 

Video: Toni Cetinski rasprodao prvi koncert u Beogradu, zakazan i drugi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA