AMIDŽI: Ognjen obrijao brkove zbog Pokojne Mileve!

 
  • 5

Tviterašica s "onog sveta" uključiće se u večerašnji "Amidži šou" putem Skajpa. Zbog obećanja Ognjen pristao da obrije brkove

Večeras u emisiji kod Ognjena Amidžića gostuje nesvakidašnji gost, tviter zvezda "s onog sveta". Voditelj "Amidži šoua" je u emisiju pozvao  trenutno najpopularniju osobu na društvenim mrežama - Pokojnu Milevu, koja je kao uslov dolaska postavila zahtev da Amidžić mora da obrije brkove.

Iako Ognjen to zadovoljstvo, da obrije svoj zaštitni znak, nije želeo da pruži ni sopstvenoj ženi Danijeli Dimitrovskoj, odlučio je da napravi presedan i to uradi zbog gošće, koja će se, kako saznajemo, putem Skajpa uključiti u emisiju.

Voditelj se pred večerašnju emisiju "Amidži šou" priprema ceo dan, pa je na Tviteru osvanula fotografija kako brije svoje brkove.

S neba, pa u rebra i u brkove! Pokojna Mileva večeras napada "uživo".

(Telegraf.rs)

 

 

 

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    25. jun 2012 | 16:02

    Neznam kome je interesantan ovaj pokondireni i izkompleksirani magarac sa licem mongoloida.

  • Blabla

    25. jun 2012 | 17:40

    Sad ce Mileva da mu vaskrsne pokojnu gledanost, ako me razumete...

  • sasa

    25. jun 2012 | 18:09

    Laze krembil, Danijela ga stisla pa je "papucic" morao skinuti metlu. Moj pokojni otac mi je jednom prilikom objasnijo sta mi je ciniti kad neznam sta da radim: Sine uzmes dve cigle, izmedju njih turis svoje mosnice i trljas sve dok ne poplave. To bi i krembil mogao da radi, posto je neumesno praviti neku emisiju, a da mu imaginarni gost bude pokojnik. Dali ce postavljati pitanja JK posto se krembil slizao sa PVC divom dna. Vire papucice iz jelenine guzicetine, a na jednoj pise Ognjen, a na drugoj mindjic !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA