NAKON SVEGA... Evo šta nam je Rasta rekao o skandalu koji je napravio zbog Balaševića! (VIDEO)

 
  • 38

Stefan Đurić Rasta je pred našim kamerama prokomentarisao haotičnu situaciju koja je nastala zbog njegove izjave o Đoletu Balaševiću

Stefan Đurić Rasta napravio je pravi haos kada je u nedavnoj epizodi šoua "Ja imam talenat" prokomentarisao Balaševićevu pesmu, nakon čega je "zaratio" i sa pevačem Filipom Mitrovićem, o čemu smo prvi pisali. 

A DA TI NALUPAM ŠAMARČINE, PICOPEVCU?! Rasta pretio srpskom pevaču zbog Balaševića! (VIDEO) (FOTO)

Rasta je napravio pometnju u javnosti, pojedine kolege izbacio iz takta, a mi smo popularnog repera pitali o čemu se zapravo tu radi.

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

- Nisam ispratio reakciju medija oko onoga što se desilo. Nisam smatrao da je to nešto skandalozno. Moj komentar je bio konkretno samo na Balaševićevo izvođenje, ne na to kakav je čovek, šta radi i čime se bavi, mediji su to izvrnuli i malo rekli neke stvari koje nisu izašle iz mojih usta - rekao nam je Rasta između ostalog.

Takmičar je otpevao "Slovensku", a Rasta je onda ISPROZIVAO Balaševića i rekao šta STVARNO misli o njegovoj muzici! (VIDEO)

Rasta i njegova supruga Ana Nikolić čekaju prvu bebu, a reper priznaje da su mu deca momenat spokoja i komad raja u svetu sivila u kom živimo, te da se ne boji činjenice da će uskoro postati otac.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • živorad

    9. februar 2017 | 21:11

    Upropastili ste emisiju samim tim što ste doveli ovog džibera da bude u žiriju!

  • Dragan

    9. februar 2017 | 21:21

    Znate vjerovatno onu staru : "Grdni grdi". Karikatura od "umjetnika". Nikad se nebi čulo za njega da nije Anin muž. Pa više vrijedi jedna strofa "slovenske" nego sve što će on napisati dok je živ!

  • Mixi

    9. februar 2017 | 19:40

    Ne liči na čoveka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA