A DA TI NALUPAM ŠAMARČINE, PICOPEVCU?! Rasta pretio srpskom pevaču zbog Balaševića! (VIDEO) (FOTO)

 
 ≫ 

Filip Mitrović i Rasta zaratili su nakon što je reper u emisiji "Ja imam talenat" isprozivao Đoleta Balaševića

Nakon što je Stefan Đurić Rasta u emisiji "Ja imam talenat", čiji je član žirija, izneo svoje mišljenje o liku i delu Đorđa Balaševića, pevač Filip Mitrović je odreagovao putem društvenih mreža.

Takmičar je otpevao "Slovensku", a Rasta je onda ISPROZIVAO Balaševića i rekao šta STVARNO misli o njegovoj muzici! (VIDEO)

Podsetimo, Rasta je u jednoj od nedavnih emisija "Ja imam talenat", nakon što je takmičar otpevao pesmu "Slovenska" Đoleta Balaševića, prokomentarisao sledeće:

Meni se nije svidelo što si izabrao Balaševića, ja ga ne volim. To je meni nekakav rep u pokušaju. To niti je neka muzika, niti je rep. Ali ti si doneo emociju i energiju i meni dosadnu pesmu učinio zanimljivom - rekao je Rasta takmičaru Nemanji Stojšiću iz Zrenjanina.

Foto: Telegraf, Printskrin: Youtube/Ja Imam Talenat Foto: Telegraf, Printskrin: Youtube/Ja Imam Talenat

Ubrzo nakon toga, Filip Mitrović se oglasio putem Fejsbuka i izneo svoje mišljenje:

Printskrin: Facebook/philip.mitrovic.7 Printskrin: Facebook/philip.mitrovic.7

Izazvao je veliku pažnju i reakciju svojih kolega, koje su ga podržale, ali...

Kako saznajemo, Filip je ubrzo dobio preteću poruku od Raste.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Nakon svega, Filip je za naše kamere objasnio celu situaciju, prokomentarisao Rastin postupak i izneo mišljenje o popularnom reperu, a sve u želji da mladima pošalje poruku da ne treba širiti nasilje.

Poslušajte šta je rekao:

(Telegraf.rs)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moki

    8. februar 2017 | 00:26

    Rasta treba jos mnogo koprive da pojede i dostigne Balasevica,

  • Масно Србин

    7. februar 2017 | 23:40

    Ко је овде луд!!??!! Пре свега Балашевића не ценим као личност али је као песник врхунски. Да,добро сте прочитали. Песник!!!! Можда више писац?! А то што је раста ограбичен па не разуме његове текстове,то је његов проблем. Разумети Ђолета не може баш свако. И само нешто да се разумемо. Ђоле није репер и не репује. У песмама нема ни мурију,ни гето,ни вутру ни творза,ни убиства,ни насиља...... а ни спотове са десетине изнајмљених девојака и исто толико аутомобила. И само ми једно није јасно. Који је то правац музике који "пева" раста?

  • Anonymous

    7. februar 2017 | 23:51

    Dobro je decko postupio. Takodje ne volim Balasevica (zbog anti-srpstva koje prosipa, a sto ipak zivi i zaradjuje u Srbiji), ali colim Balaseviceve pesme. U svakom slucaju, Filip je u pravu sto se tice Rastinog postupka. Pogotovo sto je i Rasta novopeceni umetnik, koji cak nije ni reper ako cemo realno sagledati. Rasta je neka vrsta autotune pop folk DJ-ja koji je u dilu sa estradnim zvezdama. Cestitam Filipu na poruci da ne siri nasilje i zelim mu svu srecu u zivotu i karijeri. A Rasta prvo nek razmisli ko je on i sta je da tako ekstremno sudi o necijem radu koji traje duze od njegovog zivota i da li su mu draze pare i slava ili muzika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA