Evo šta Severinin menadžer kaže o pevačicinom saslušanju u policiji (FOTO)

 
 ≫ 
  • 12

- Milan Popović je zbog objavljivanja fotografija već podigao dve krivične prijave u Hrvatskoj, a i sudsku tužbu u Prekršajnom sudu u Zagrebu. Obe krivične prijave su odbijene kao neosnovane, a sudski spor je izgubio - rekao je Tomislav Petrović za Telegraf

Nakon što su Severina i Igor Kojić saslušani danas u službenim prostorijama Uprave kriminalističke policije u Beogradu, po prijavi Severininog bivšeg emotivnog partnera Milana Popovića, oglasio se i Severinin menadžer Tomislav Petrović, koji je za Telegraf izjavio da Popović na ovaj način nanosi veliku štetu svom detetu.

Severina i Igor Kojić saslušani u policiji po prijavi Milana Popovića! (FOTO)

- Milan Popović je u Beogradu podigao privatnu krivičnu prijavu protiv Igora Kojića zbog postavljanja fotografija Severininog sina Aleksandra na Instagram što je nastavak njegovog pritiska i pokušaja diskreditovanja Severine i njenih bližnjih. Severina i Igor su tim povodom u svojstvu građana otišli u policiju i dali iskaz. Milan Popović je zbog objavljivanja fotografija već podigao dve krivične prijave u Hrvatskoj, a i sudsku tužbu u Prekršajnom sudu u Zagrebu. Obe krivične prijave su odbijene kao neosnovane, a sudski spor je izgubio - rekao je Petrović za Telegraf i dodao da je u decembru prošle godine u Zagrebu podneta krivična prijava protiv Popovića.

Foto: Marko Jovanović Foto: Marko Jovanović

- Naime, Sektor kriminalističke policije je dana 12.12.2016, Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Zagrebu podneo krivičnu prijavu protiv Milana Popovića za krivično delo pokušaja oduzimanja deteta pa se da  pretpostaviti da Milan Popović diže prijave protiv Severine i njenih bližnjih, kako bi se stvorio utisak da je ona ta koja krši zakon. Sve to radi isključivo iz svog ličnog interesa i na žalost ne razume da time nanosi ogromnu i nepopravljivu štetu svome detetu - zaključio je Tomislav Petrović.

Foto: Marko Jovanović Foto: Marko Jovanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA