Voditelj Zvezda Granda je uvek okružen lepoticama, a tek da vidite njegovu 18 godina mlađu suprugu! (FOTO)

 
  • 26

Voja Nedeljković i njegova supruga Maja imaju sina Đorđa

Voditelj "Zvezda Granda" Voja Nedeljković (52), poznat je kao čovek koji brižljivo čuva svoju privatnost, pa zato i ne čudi što su veliku pažnju privukle fotografije njegove supruge Maje koja je 18 godina mlađa od Nedeljkovića.

Ona ima troje dece, i prava je BOMBA! Zbog seksi Ane iz Lazarevca svi ODLEPILI, Karleuša joj rekla da izgleda kao MILION dolara! (VIDEO)

Voja, koji je u "Zvezdama Granda" uvek okružen lepoticama - prvo je to bila Sanja Kužet, a sada Sanja Ćulibrk, kaže da mu razlika u godinama između Maje i njega nimalo ne smeta.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ona je u mnogim stvarima zrelija od mene, a u našem slučaju ne postoji sukob generacija. Ne volim stereotipe, pa sam i u poslu sarađivao i sa starijim i sa mlađim ljudima što smatram velikim bogatstvom. Mislim da, kao što svaki narod zaslužuje baš onakvog vladara kakvog ima, svaki muškarac, pa i ja, ima ženu kakvu zaslužuje - izjavio je svojevremeno za "Story" Nedeljković koji sa Majom ima sina Đorđa.

A photo posted by V N (@voja.nedeljkovic) on

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • uzicanin

    29. januar 2017 | 17:38

    kako sta zavidni i jadni,sto odmah negativni komentar,bolje radite nesto drugo,a ne da sediti i mrzite sve oke sebe,pacenici,bas su normalni ljudi,sve najbolje za njih...

  • Boban

    29. januar 2017 | 15:25

    Proćiće i on kao Branislav Lečić.

  • Maja

    29. januar 2017 | 18:39

    Ovog ne bih ni stapom pipnula!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA