Staropramen karaoke: Andrej Ademi pobednik

 
  • 0

Momak iz Subotice pobedio na nacionalnom finalu muzičkih talenata izvođenjem pesme „Something got me started“ grupe "Simply Red"

Subotičanin Andrej Ademi je izvođenjem pesme Something got me started grupe "Simply Red", pobedio na nacionalnom finalu muzičkih talenata „Staropramen karaoke izazova“ u organizaciji Apatinske pivare! On je svojim neverovatnim glasom u jakoj konkurenciji od 16 takmičara izborio glavnu nagradu - semestar usavršavanja glasa u školi pevanja Aleksandre Radović!

Žiri koji je između 16 takmičara imao težak zadatak da izabere pobednika Nacionalnog finala predvodila je poznata pop pevačica Aleksandra Radović, zajedno sa prošlogodišnjom pobednicom Staropramen karaoka Aleksandrom Dabić, voditeljkom Kristinom Radenković, kao i sa novinarima Bojanom Kesić, Vukom Vukmirovićem, Biljanom Radulović i Danilom Mašojevićem.

Uz neverovatnu podršku fanova u kafiću "Sunse"t na Adi Ciganliji, drugo mesto pripalo je Novosađanki Silviji Stanišić koja je u finalu izvela pesmu Arete Frenklin „Son of a preacher man“, treće mesto Pančevcu Milanu Bujakoviću koji je otpevao pesmu Robija Vilijamsa „Feel“ .

- Ne mogu da opišem kako se osećam. Totalno sam van sebe. Trebaće mi par dana da shvatim šta se zapravo desilo! Želim da se zahvalim Apatinskoj pivari i Staropramenu na pruženoj prilici koju ću pokušati da iskoristim na najbolji mogući način. Iako se nisam nadao pobedi, radujem se glavnoj nagradi i milsim da ću u školi Aleksandre Radović naučiti mnogo toga korisnog za mene - rekao je Andrej.

U ulozi domaćina večeri našla se poznata voditeljka Marija Kilibarda, a u prepunom "Sunsetu", među poznatim navijačima našli su se voditelji Ivan Zeljković i Irina Radović, glumac Bojan Perić, poznati bloger Zoran Torbica, muzičar Vuk Rosandić i drugi.

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA