"Propala pevaljka koja peva da zaboravlja gaće po tuđim kućama": Tamara uzvraća udarac Gogi Sekulić, i to NIKAD BRUTALNIJE!

 
  • 32

Rat između najvećih rivalki sa "Farme" se nastavlja, ali ovaj put žešće nego ikada, jer je Đurićeva "oplela" po pevačici

Tamara Đurić i Goga Sekulić su žestoke rivalke još od učešća na "Farmi", kada je pevačica bila izbačena iz rijalitija zbog toga što je udarila starletu

Goga mi liči na ortaka iz vojske koji se operisao: Saša Vidić žestoko iskritikovao Sekulićevu!

Dok su neki očekivali da će njih dve vremenom pronaći zajednički jezik i zakopati sekiru, to se izgleda bar u bližoj budućnosti neće dogoditi, budući da je Tamara osula žestoku paljbu na Gogu.

Goga je izjavila da Tamara "nikada neće postati zvezda", a Đurićeva joj sada uzvraća udarac...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

TAJNA SVADBA U CIRIHU: Ovako je izgledalo venčanje Goge Sekulić i 15 godina mlađeg Uroša!

- Ne možemo nas dve da budemo konkurencija. Ja sam u Premijer, a ona u Beton ligi... Nemam ja vremena da lečim kompekse propalim pevaljkama koje pevaju kako zaboravljaju gaće po tuđim kućama. Ne znam gde peva takva, nazovi, žena, ili, kako joj ja tepam, Kiklop - rekla je Tamara za Pink.rs.

Foto: Instagram/tamarastar89 Foto: Instagram/tamarastar89

Osvrnula se i na Goginu vezu sa 15 godina mlađim sportistom Urošem Domanovićem iz Ciriha, o kojoj se ovih dana dosta piše.

- Inače, ja joj želim sve najlepše i da joj brak ne traje kao jogurt. Između ostalog, ne prate je opisni pridevi "propale udavače" i "crne udovice" džaba... Kad smo kod toga, jel se i dalje tuži sa majkom bivšeg muža? Zar zaista takva osoba ima kredibilitet, a i obraza da bilo koga bilo šta pita, a kamoli da ima mišljenje to mladunče kiklopa? Evo, Gordana, bićeš poznata po Tamarinom statusu o tvom ubogom životu - završila je Đurićeva.

Foto: Instagram/tamarasstar89 Foto: Instagram/tamarasstar89

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA