GRAND: Ne napuštamo Pink i Željka Mitrovića!

 
  • 2

Saša Popović: Sa Željkom fenomenalno sarađujemo i tako će i biti i ubuduće. Satelitski kanal koji otvaramo takođe je u saradnji s Pinkom

Saša Popović i Željko Mitrović ostaju strateški partneri, a "Grand" produkcija nastavlja da se emituje na Pinku.

Kako za Telegraf.rs ekskluzivno kaže Saša Popović, priča da će on i Brena otvoriti svoju televiziju i na nju preseliti sve svoje emisije s Pinka je netačna:

- Ne napuštamo Pink, niti Brena i ja otvaramo svoju televiziju, otkriva Popović, i dodaje: - Naprotiv, saradnja sa Željkom Mitrovićem je nikad bolja. Mi smo strateški partneri imamo petogodišnji ugovor i super sarađujemo, i potpuno je netačno da ćemo takav odnos menjati.

Saša Popović dodaje da će se uskoro pojaviti Grandov kablovski TV kanal, ali koji će takođe biti u okviru Pinka:

- Imaćemo kablovski Grand kanal, koji će biti otvoren za sve, ali koji će takođe raditi u okviru Pinka. Cilj je da se na njemu promovišu "Zvezde Granda", pre svega van Srbije, a programska šema će biti potpuno sinhronizovana sa Pinkovim kanalima, što znači da je i to jedna vrsta saradnje, a ne odlazak, kao što su neki mediji objavili. Stvarno mi nije jasno da se puštaju neke neproverene informacije. Uvek sam bio otvoren za sva novinarska pitanja i da su me pozvali i pitali rekao bih im pravu istinu, kao što je sad vama kažem.

Na pitanje da li je tačno da je kupovao TV opremu i planirao nabavku reportažnih kola, Popović odgovara: - Pa, kad neko ima produkciju kao što je "Grand" ima potpuno je normalno da mora da ulaže u opremu, zaključuje čelni čovek "Granda".

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • intimen frizuren

    19. jun 2012 | 13:20

    skandalozno,idme na piajcu da se konektujem rakijom,molio bih drugaricu Pokojnu Milevu da sazove vandrednu sjednicu d avidimo kako i sta dalje da cinimo,ovi ce zeznuti i Kariejru dare bubamare koja je vidno utucena u brdima Svajcarske

  • siniša blagojević

    12. novembar 2013 | 10:16

    Podržavam Željka Mitrovića u njegovom nastojanju da proširi gledanost Pinka obogaćenog sadržajnim kanalima iz njegovog paketa.Tu sadržajnost obogaćuje Saša Popović svojim grandioznim emisijama...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA